SpeedSoft Ink - i den blåa versionens fulla prakt.

Utrustning

Färgstark bollnyhet från TaylorMade

Nya SpeedSoft blir bolagets mjukaste boll på marknaden.

Text: Eric Franzén • 2024-03-08 Uppdaterad 2024-03-08

Så mjuk känsla som möjligt. Detta var ledstjärnan när TaylorMade utvecklade den nya modellen SpeedSoft, en boll vars kärna har riktigt låg kompression men samtidigt är utformad för att kunna ge längdmässig utväxling i det långa spelet.

– Med en medveten inriktning på att ta fram en lågkompressionsdesign blir detta första gången vi har skapat en TaylorMade-golfboll med ett kompressionsdelta under 50. SpeedSoft sticker ut för sin oöverträffade kombination av mjuk känsla och explosiv hastighet, kommenterar Josh Dipert, director of product engineering på TaylorMade Golf.

SpeedSoft bygger också vidare på TaylorMades satsning på bollar med visuell teknologi, som tidigare visats upp i Pix-versionen av TP5. Denna gång i form av SpeedSoft Ink, som anländer i form av mönster baserade på färgstänk och utformats med medvetet hög kontrast och synlighet i hjälpande syfte. SpeedSoft Ink finns i grönt, rött, blått och rosa färgalternativ för 409 kronor per dussin, medan de vita och gula standardversionenerna kostar 379 kr.


Text: Eric Franzén • 2024-03-08
UtrustninggolfbollarTaylorMadeUtrustning
Scroll to Top