Utrustning

Järntest: Mizuno JPX919 Forged

Svensk Golf säger Mizuno själva säger att det här är modellen de skulle tillverka om de bara fick ge ut en klubba om året. Med sin nya teknologi ”Stability Frame”, som finns i alla fyra JPX919-modeller, kunde Mizuno fokusera på att få den här cavitybackkonstruktionen mer bladlik än föregångaren utan att tumma på den dos …

Järntest: Mizuno JPX919 Forged Read More »

Svensk Golf • 2019-05-01
Järntest: Mizuno JPX919 Forged
Svensk Golf säger

Mizuno själva säger att det här är modellen de skulle tillverka om de bara fick ge ut en klubba om året. Med sin nya teknologi ”Stability Frame”, som finns i alla fyra JPX919-modeller, kunde Mizuno fokusera på att få den här cavitybackkonstruktionen mer bladlik än föregångaren utan att tumma på den dos av förlåtande egenskaper hos klubban som stabilitetsramen nu bistår med.

Panelsnacket

HCP 10–15 ”Jag slår bra med de här klubborna och jag trodde de skulle vara svårare men det var de verkligen inte. Lättslagna för att komma i en sån smäcker, attraktiv förpackning.”

HCP 0–5 ”För mig landar inte det avlånga huvudet väl, men de här klubborna presterar bra och jag får mer höjd än med tuffare JPX919 Tour. Väldigt bra balans i huvudet.”

För vem?

JPX919 Forged erbjuder mycket av allt, både kontroll och hjälp. Men testet visar att en bra bollträff krävs för att få ut slaglängden. Singelhandicap är att rekommendera, för att du ska få användning även av de långa järnen.

SVÅRIGHETSGRAD Medelsvår.

Järntest: Mizuno JPX919 Forged

Scroll to Top