Utrustning

Järntest: Wilson D7

Svensk Golf säger Längd när du behöver det och precision när du vill ha det. Så sammanfattar Wilson den nya, lättspelade D7 modellen. En tunnare träffyta för högre bollhastigheter än i föregångaren D350 samt ett nytt sätt att portionera ut Wilsons teknik med plastfyllda ”Power Holes” där långa järn (5–7) har tre rader ihåligheter, mellanjärn …

Järntest: Wilson D7 Read More »

Svensk Golf • 2019-05-01
Järntest: Wilson D7
Svensk Golf säger

Längd när du behöver det och precision när du vill ha det. Så sammanfattar Wilson den nya, lättspelade D7 modellen. En tunnare träffyta för högre bollhastigheter än i föregångaren D350 samt ett nytt sätt att portionera ut Wilsons teknik med plastfyllda ”Power Holes” där långa järn (5–7) har tre rader ihåligheter, mellanjärn (8–9) två och PW bara en.

Panelsnacket

HCP 10–15 ”Jag får väldigt mycket gratis. Längd, höjd och de dåliga träffarna blir riktigt bra. Men jag har ingen kontroll, bollen bara sticker iväg och ibland lite opålitligt.”

HCP 15–18 ”De här gör som jag vill även om jag inte gör som jag vill. Gillar inte riktigt utseendet men med de här klubborna slår jag längst bland alla klubbor i testet.”

För vem?

Med Wilson D7 får vår testpanel ut både långa och höga slag. Det här är utmärkta klubbor för nybörjare och för spelare med långsammare svinghastigheter. Men de som tagit sig under 18 i handicap vill nog överväga klubbor som erbjuder mer känsla och kontroll.

SVÅRIGHETSGRAD Lätt.

Järntest: Wilson D7

Scroll to Top