5de3df4a95fde

Utrustning

Järntest: Srixon Z785

Svensk Golf säger Uppdaterad V-sula även på den här smäckra smidda klubban där “muskeln” på baksidan flyttats mer in mot mitten från tån för bättre känsla och kontroll. Z-serien går att kombinera hur som helst, exempelvis med Z585 i de långa järnen och Z785 i de korta. Panelsnacket HCP 0–5 “Väldigt klassiskt utseende och det

Svensk Golf • 2019-05-01
Järntest: Srixon Z785
Svensk Golf säger

Uppdaterad V-sula även på den här smäckra smidda klubban där “muskeln” på baksidan flyttats mer in mot mitten från tån för bättre känsla och kontroll. Z-serien går att kombinera hur som helst, exempelvis med Z585 i de långa järnen och Z785 i de korta.

Panelsnacket

HCP 0–5 “Väldigt klassiskt utseende och det gillar jag. De är förl.tande för att vara så smäckra men jag saknar lite tryck mitt i träffytan. Känns lite för tunn i träffen.”

HCP 5–10 “De här var väldigt trevliga. Känner mig som ett proffs och jag kan faktiskt kontrollera dem vilket jag inte förväntade mig.”

HCP 10–15 “Jättehärliga att slå men det blir lite svårt för mig med de långa järnen.”

För vem?

Att Srixon-seten går att kombinera uppskattas av panelen och långt ned på singelhandicapskalan fanns dem som kunde tänka sig Z785 i de korta järnen och Z585 i de långa. Om du är sugen på att enbart ha Z785 bör du kunna leverera skapligt konsekventa bollträffar i mitten av bladet.

SVÅRIGHETSGRAD Medelsvår.

Järntest: Srixon Z785

Scroll to Top