5de3df4f06c1d

Utrustning

Järntest: Srixon Z585

Svensk Golf säger Mellanstort smitt cavitybackjärn som ska tilltala de som uppskattar minimalism vid adressering men behöver lite hjälp med höjd och längd. Det ges av en utskuren kanal bakom träffytan som gör att den flexar mer i träffen. Srixons numera välbekanta V-sula har fått en uppdatering som bäddar för en ännu bättre glidkontakt med

Svensk Golf • 2019-05-01
Järntest: Srixon Z585
Svensk Golf säger

Mellanstort smitt cavitybackjärn som ska tilltala de som uppskattar minimalism vid adressering men behöver lite hjälp med höjd och längd. Det ges av en utskuren kanal bakom träffytan som gör att den flexar mer i träffen. Srixons numera välbekanta V-sula har fått en uppdatering som bäddar för en ännu bättre glidkontakt med marken genom träffen.

Panelsnacket

HCP 10–15 “Jag sticker ut och säger att det här är den perfekta golfklubban. Åtminstone för mig. Jag upplever att jag får lika delar hjälp, kontroll, höjd och längd. Den här har allt!”

HCP 15–18 “Skön känsla när jag väl fick till det, men den här kräver lite mer av mig. Snygg både bakom bollen och i bagen.”

För vem?

Målgruppen för de snälla och spelvänliga Srixon Z585 är mycket bred, och vår panel uppskattar den traditionella formen och avskalade designen. Z585 ger såväl hjälp som kontroll och formbarhet och är en klubba som kan passa såväl duktiga nybörjare som stabila singelhandicappare.

SVÅRIGHETSGRAD Medel.

Järntest: Srixon Z585

Scroll to Top