Utrustning

Järntest: Mizuno JPX919 Tour

Svensk Golf säger Hur följer man upp en klubba som Brooks Koepka vunnit tre majors med? Jo, man frågar honom vad han ville förbättra. Nya JPX919 Tour är därför väldigt lik föregångaren men har en aningen tunnare topplinje och en stålblandning som är något mjukare. Samtidigt har Mizuno ökat huvudenas stabilitet i träffögonblicket för en …

Järntest: Mizuno JPX919 Tour Read More »

Svensk Golf • 2019-05-01
Järntest: Mizuno JPX919 Tour
Svensk Golf säger

Hur följer man upp en klubba som Brooks Koepka vunnit tre majors med? Jo, man frågar honom vad han ville förbättra. Nya JPX919 Tour är därför väldigt lik föregångaren men har en aningen tunnare topplinje och en stålblandning som är något mjukare. Samtidigt har Mizuno ökat huvudenas stabilitet i träffögonblicket för en mer konsekvent bollflykt.

Panelsnacket

HCP 0–5 ”Min absoluta favorit! Det går inte att göra vackrare och skönare klubbor än så här. Enastående träffkänsla och levererar en fin penetrerande bollbana. Den här modellen spelar i en helt egen division!”

HCP 10–15 ”Underbar i de korta järnen men efter järnåtta får jag svårt med höjd och längd.”

För vem?

Endast de i panelen med allra lägst handicap och mycket konsekvent bollträff får ut önskade resultat med Tourmodellen. JPX919 Tour tilltalar alla till utseendet men kräver att du kan sätta hög hastighet på klubban, särskilt med längre järn. Bäst träffkänsla av de fyra tuffaste järnen enligt panelen.

SVÅRIGHETSGRAD Svår.

Järntest: Mizuno JPX919 Tour

Scroll to Top