Utrustning

Järntest: Cobra King Forged MB/CB

Svensk Golf säger Ofta är det proffsen som får spela med det senaste först. Som i det här fallet där Rickie Fowler önskade en extra volframvikt i tån för ökad precision och känsla. Det har nu införlivats i det här uppdaterade kombosetet där de korta järnen är av bladmodell medan de långa (4–6) har en …

Järntest: Cobra King Forged MB/CB Read More »

Svensk Golf • 2019-05-01
Järntest: Cobra King Forged MB/CB
Svensk Golf säger

Ofta är det proffsen som får spela med det senaste först. Som i det här fallet där Rickie Fowler önskade en extra volframvikt i tån för ökad precision och känsla. Det har nu införlivats i det här uppdaterade kombosetet där de korta järnen är av bladmodell medan de långa (4–6) har en cavitybackkonstruktion.

Panelsnacket

HCP 0–5 ”Väldigt vackra klubbor. Topplinjen, svarta färgen, formerna. Allt… Jag får fin bollflykt som jag kan kontrollera i längd och skruv. Trots att de här järnen kräver mycket av sin ägare tycker jag att alla ska försöka provslå dem för att få uppleva de sköna träffarna.”

HCP 10–15 ”Snygga! Men förbannat elaka klubbor. De ger mig ingen hjälp alls. Men jo, du har rätt. De fåtalet träffar jag fick till var väldigt sköna och värda att vänta på.”

För vem?

King Forged MB/CB är testets mest svårbemästrade klubbor. De bör rimligen inte sättas i händerna på någon spelare med handicap över fem. För målgruppen är utseendet och träffkänslan hos dessa svårslagen.

SVÅRIGHETSGRAD Svår.

Järntest: Cobra King Forged MB/CB

Scroll to Top