5de3e7b89d14b

Utrustning

Drivertest: Callaway Epic Flash SZ

Läs mer om: Svensk Golf säger Har i stort sett samma egenskaper som Epic Flash, men Epic Flash Sub Zero har fått en betydande uppdatering jämfört med tidigare SZ-modeller. Nu har även den lågspinnande Epic Flash-varianten en ställbar viktskena så att de bättre spelarna kan justera viktfördelningen i huvudet för önskad bollflykt. Här kan du

Text: Svensk Golf • 2019-03-13 Uppdaterad 2019-12-12
Drivertest: Callaway Epic Flash SZ
Svensk Golf säger

Har i stort sett samma egenskaper som Epic Flash, men Epic Flash Sub Zero har fått en betydande uppdatering jämfört med tidigare SZ-modeller. Nu har även den lågspinnande Epic Flash-varianten en ställbar viktskena så att de bättre spelarna kan justera viktfördelningen i huvudet för önskad bollflykt.

Här kan du läsa om alla drivers i vårt test!

Panelsnacket

HCP 0–5 “Det är en klar skillnad för mig att slå med SZ. Utan att veta kan jag garantera att jag får upp bollhastigheten jämfört med den vanliga.”

HCP 0–5 “Vilken känsla och flykt när jag träffar! Jag upplever den också aningen mer hanterbar än hur jag minns Epic Sub Zero-drivern.”

För vem?

Sub Zero är byggd för att passa spelare som vill ha lägre spinntal och våra tester visar på en genomsnittlig skillnad kring 350–400 rpm mellan SZ och standardmodellen. Inga dramatiska skillnader, men på marginalen kan det spela roll för den som vill optimera sin driver. Verkar falla alla de som föredrar ett kompaktare klubbhuvud i smaken.

Så gick årets drivertest till!

Drivertest: Callaway Epic Flash SZ


Text: Svensk Golf • 2019-03-13
UtrustningCallawayDriversUtrustning
Scroll to Top