5de451aa2bf76

Här är Scotty Camerons nya Select Newport 3

Titleists puttermakare Scotty Cameron har skapat en putter för att fylla en lucka i Select Newport-serien.

Text: Jesper Johansson • 2017-01-24 Uppdaterad 2017-01-24
Här är Scotty Camerons nya Select Newport 3

Scotty Cameron har lagt till en ny modell till sin Select-linje. Select Newport 3 är en droppformad, hälskaftad mellanmallet och gör den populära Select-serien ännu bredare.

Klubban har en så kallad ”flow neck” med trefjärdels offset och är gjord för spelare som har en väldigt stor båge i sin puttingstroke.

Klubbhuvudet är uppbyggt med flera material. Träffytan är gjord av ett lättviktsaluminium och tillsammans med själva klubbhuvudet, som är gjort av 303 rostfritt stål, skapas ett högre MOI-värde. Dessutom är designen skapad på det sätt som vi ser i andra Scotty Cameron-putters, med vikt i tå och häl för att öka stabiliteten och förlåta sämre träffade puttar.

Precis som på tidigare Select Newport-putters har klubban ett vibrationsdämpande system mellan aluminiumytan och det rostfria klubbhuvudet, vilket gör att man ska få mer känsla och feedback av sin träff.

– Fans som gillade Del Mar 3.5 och GOLO 3:an kommer att älska den här puttern. När man ser hela Select-familjen, är Newport 3 det perfekta mellantinget mellan Newport 2 Notchback och de andra malletputtarna, säger Titleists puttermakare Scotty Cameron.

Den nya Select Newport 3-puttern kommer att finnas i butik från och med 17 mars.

Rekommenderat pris: 3 995 kronor

Här är Scotty Camerons nya Select Newport 3
Här är Scotty Camerons nya Select Newport 3
Här är Scotty Camerons nya Select Newport 3

Text: Jesper Johansson • 2017-01-24
UtrustningPuttersScotty CameronTitleistUtrustning
Rulla till toppen