Sebastian Söderberg hittade rätt på Valhallas åttonde hål under andra ronden Foto: Getty Images

Hole in one av Söderberg på Valhalla

Har klättrat 60 placeringar andra ronden.

Text: Martin Strömberg • 2024-05-17 Uppdaterad 2024-05-17

Andra ronden av PGA Championship är igång på Valhalla GC i Louisville, Kentucky. Svenske Sebastian Söderberg gick i allra första bollen och efter en bogey på sitt första hål har Söderberg växlat upp ordentligt i duggregnet på Valhalla GC. Han gjorde birdie på det tredje hålet och sedan på det åttonde hålet kom drömslaget. Han fyllde sedan på med ännu en birdie på hål nio och har i skrivande stund avancerat 60 placeringar upp till en delad 48:e plats på ett under par totalt.

Alexander Norén är ett under par efter sju hål och delar just nu femteplatsen medan Jesper Svensson är delad 22:a efter två spelade hål. Fjärde svensk som spelar i förmiddagsgruppen är Vincent Norrman som är ett över par totalt på delad 87:e plats just nu.

Lyssna på senaste avsnittet av 18 min med Svensk Golf


Bryson, Ludvig, Rory och intrycken på plats i Pinehurst

Delar av poddteamet har lämnat North Carolina efter hyperdramatiskt US Open och sluter upp med hemmabasen för att snacka ner det hela. Följ med när Ola Wenström, Eric Franzén och Wille Schauman sveper över Pinehurst ugnsbakade greener, Bryson 2.0, grisvärmen, Ludvig Åbergs US Open-debut, Rorys sorti från området och mycket mer.

Läs också:


Text: Martin Strömberg • 2024-05-17
PGA ChampionshipPGA ChampionshipSebastian SöderbergTournyttValhalla GC
Rulla till toppen