Caroline Hedwall delar ledningen efter två ronder av hero Women´s Indian Open // Foto: LET

Hedwall delar ledningen i Indien

Jagar seger nummer sju på Ladies European Tour.

Text: Martin Strömberg • 2022-10-21 Uppdaterad 2022-10-21

Den trevliga vanan med många svenska spelare i toppen på Ladies European Tour bara fortsätter. Efter två ronder av veckans Hero Women´s Indian Open delar Caroline Hedwall ledningen på fem under par. Hedwall följde upp sin inledande 68-rond med en bra 71-rond en dag då scorerna var betydligt högre generellt sett. Efter en treputt på det första hålet och ännu en bogey på det tredje kom Hedwall tillbaks med birdies på hål sju, åtta och nio. På vägen hem bytte hon sedan en birdie på hål 12 mot en bogey på hål 14 för en rond på totalt ett under par.

– Jag tycker att jag spelade lika bra idag som igår men fick en sämre start idag, det var skillnaden, sa Hedwall efter sin rond.

Hedwall har totalt sex segrar hittills på LET, den senaste kom i Frankrike 2018.

På ensam femteplats, ett slag bakom de fyra spelarna som ligger fem under par, finns nästa svenska, Elin Arvidsson. Hon gjorde tre birdies, en dubbel och en trippel under dagen för totalt 72 slag och fyra under par totalt. Ledaren från första dagen, Linda Wessberg, föll tillbaks till en delad tiondeplats efter 77 slag andra ronden.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Martin Strömberg • 2022-10-21
TournyttCaroline HedwallElin ArvidssonLadies European TourLinda WessbergTournytt
Rulla till toppen