Jim Herman hade svårt att hålla nerverna i styr efter sin otroliga avslutningsroll. Foto: Getty images

PGA Tour

Älskvärd Jim Herman visar sin nervositet

Från ingenstans kom Jim Herman ut och segrade i Wyndham Championship. Men det var några nervösa minuter innan allt var klart...

Text: Jesper Johansson • 2020-08-17

Efter att ha skjutit en 61-rond på lördagen och en 63-rond på söndagen var Jim Herman i ledning av Wyndham Championship. Detta trots att han endast klarat cutten med två slags marginal.

21 under par gjorde att han ledde tävlingen med ett slag och bara fick sitta och vänta på att de andra spelarna skulle bli klara – för att se om han lyckats ta sin tredje tourtitel.

En film som nu sprids på nätet visar Jim Hermans nervositet och känslan är att han kanske inte hade spelat sin bästa golf om tävlingen hade slutat i ett särspel…

Are you nervous? from r/golf

Jim Hermans nervösa handrörelse över den kritvita golfpannan.
Hur han sedan tar upp vattenflaskan med locket på för att dricka… Underbart!

En person skriver på Reddit att Jim Herman ser ut som en vanlig amatör som precis råkat spela sitt livs golf för att vinna på PGA Tour.

Vi håller med.
Det finns också något underbart i att Herman har en piké med logotypen från klubben han tidigare var assisterande tränare på. Och att den är någon eller några storlekar för stor. Som en stolt medlem som råkar befinna sig på världens största golftour.

Älskvärd är du, Jim Herman!


Text: Jesper Johansson • 2020-08-17
TournyttJim Herman
Scroll to Top