Justin Thomas och Brooks Koepka spelar tillsammans med Jason Day under de första två ronderna av veckans tävling. Foto: Getty images

Tournytt

Veckans bästa bollar i Ohio

Den första av två raka tävlingar på Muirfield Village startar under torsdagen. Här är veckans "featured groups" samt tiderna ende svensk startar.

Text: Jesper Johansson • 2020-07-08 Uppdaterad 2020-07-08

PGA Tour har tagit sig till Dubli, Ohio, för att spela veckans Workday Charity Open. Tävlingen fanns inte på schemat inför säsongen men på grund av coronapandemin har den adderats och spelas veckan innan klassiska Memorial Tournament – på samma bana.

Muirfield Village Golf Club kommer alltså vara spelplatsen för två raka tävlingar på PGA Tour. Startfältet lär däremot se lite annorlunda nästa vecka – då den klassiska tävlingen som Jack Nicklaus är värd för lockar de största spelarna.

Men med det sagt finns det fortfarande gott om stjärnor med i veckans tävling. Brooks Koepka, Justin Thomas och Jon Rahm är tre av de största spelarna som deltar. Ende svensk i tävlingen är Henrik Norlander.

Här är de bästa bollarna under torsdagen och fredagen och när de startar (svensk tid):

TorsdagFredag
13.45Justin Thomas, Brooks Koepka, Jason Day19.10
19.10Patrick Cantlay, Phil Mickelson, Jordan Spieth13.45
18.59Patrick Reed, Matthew Wolff, Rickie Fowler13.34
13.34Viktor Hovland, Jon Rahm, Gary Woodland18.59
13.01DJ Trahan, Talor Gooch, Henrik Norlander18.26


Text: Jesper Johansson • 2020-07-08
TournyttBrooks KoepkaGary WoodlandHenrik NorlanderJason DayJon RahmJordan SpiethJustin ThomasMatthew WolffPatrick CantlayPatrick ReedPGA TourPhil MickelsonRickie FowlerTournyttViktor Hovland
Scroll to Top