Rory McIlroy och Rickie Fowler spelar de första två ronderna tillsammans. Med sig har de regerande mästaren CT Pan. Foto: Getty images

Featured Groups

Flera högklassiga bollar att följa i veckan

Det kommer att bjudas på fin golfunderhållning i veckan. Redan torsdag-fredag har flera stjärnor parats ihop för att bjuda på skönspel.

Text: Jesper Johansson • 2020-06-17

Veckans RBC Heritage har ett av sina bästa startfält någonsin. Åtta av världens tio bästa spelare är med i tävlingen. Utöver det är det flera spelare topp-20 på rankingen som deltar. Det kan bli en väldigt underhållande golfvecka, med andra ord.

LÄS MER: Veckans stjärntätat startfält – bättre (!) än förra veckan

För den som ska titta finns det nu också fyra featured groups som kommer att locka ännu mer. Eller vad sägs om en boll med fjolårsvinnaren CT Pan tillsammans med världsettan Rory McIlroy och publikfavoriten Rickie Fowler? Det är en av grupperna.
I bollen framför dem spelar Brooks Koepka, Patrick Reed och förra veckans vinnare, Daniel Berger.

Även under eftermiddagen finns det featured groups. Dustin Johnson ska spela de första varven med Gary Woodland och Hideki Matsuyama, som gör debut efter coronapandemin. I bollen efter dem spelar Justin Thomas, Justin Rose och Jon Rahm.

Alex Norén som är tävlingens ende svensk spelar de första två varven tillsammans med Branden Grace och Victor Perez. En annan intressant grupp är den som totalt är 169 år gammal. I tävlingen ska nämligen Ernie Els, Vijay Singh och Bernhard Langer spela tillsammans de första två varven.


Text: Jesper Johansson • 2020-06-17
TournyttPGA TourTournytt