PGA Tour kan återupptas utan publik. Foto: Getty images

Tournytt

PGA Tour ska spelas utan publik?

Touren har skickat ut ett meddelande till sina spelare där det skrivs att tävlingarna kan komma att återupptas utan publik. När? det återstår att se.

Text: Jesper Johansson • 2020-04-14

PGA Tour gör vad de kan för att återgå till det normala. Men Covid-19 gör att det mesta fortfarande är oklart. Touren har dock hört av sig till sina spelare med ny information om förhållningsregler när tävlingarna väl startar. När det sker? Charles Schwab Challenge, 21-24 maj, är just nu fortfarande schemalagd men touren säger själv att det är osäkert om tävlingen kan spelas.

Golf Channel har tagit del av meddelandet spelarna mottagit från PGA Tour.
”Vi överväger andra alternativ som tillåter oss att anordna maximalt antal tävlingar samtidigt som vi kan behöva mer tid när krisen utvecklas”, skriver touren.

I meddelandet till spelarna skrev touren också att tävlingarna kan komma att återupptas utan publik. PGA tour skriver också att spelarna kommer få reda på om tävlingar ska spelas tre-fyra veckor innan det är dags för att kunna förbereda sig.
”Vi förstår att många är påverkade av inreseförbud och att det saknas möjligheter att träna i olika områden, därför vill vi ge er så mycket tid som möjligt för att ni ska kunna komma tillbaka förberedda”, står det i meddelandet.


Text: Jesper Johansson • 2020-04-14
TournyttPGA TourTournytt
Scroll to Top