Tiger Woods, Alex Norén och Madelene Sagström. Alla spelar i veckans tävlingar. Foto: Getty images

TV-tider

Så sänds veckans stjärntäta tävlingar

Trots att European Tour i veckan har ett uppehåll finns det gott om golf i världsklass att se för oss glada amatörer. Damerna spelar i Australien och PGA Tour har tagit sig till Los Angeles.

Text: Jesper Johansson • 2020-02-12

LPGA Tour har tvingats ställa in tre av årets tävlingar på grund av Coronaviruset. Därför kommer veckans ISPS Handa Women’s Australian Open bli den sista tävlingen fram till touren tagit sig till Florida i mitten av mars. Kanske kan det vara en extra morot för de världsstjärnor som tagit sig till landet “down under”. I startfältet hittar vi sex svenskor: Linnea Ström, Madelene Sagström, Caroline Hedwall, Dani Holmqvist, Anna Nordqvist och Pernilla Lindberg – som meddelat att hon ska delta i herrtävlingen New Zeeland Open om ett par veckor.
Tävlingen spelas på Royal Adelaide Golf Club och regerande mästare är Nelly Korda, som ska försöka försvara titeln under veckan.

Tävlingen sänds på Viaplay och Viasat Golf. För nattugglor serveras fin underhållning.

Här är TV-tiderna för LPGA Tour:

Torsdag: 03.00–08.30
Fredag: 03.00–08.30
Lördag: 03.00–08.30
Söndag: 03.00–08.30


På herrsidan spelas ingen European Tour-tävling i veckan. Men trots det finns det gott om högoktanig golf att se på. PGA Tour har tagit sig till Los Angeles och Riviera Country Club för att spela Genesis Invitational och i startfältet finns bland annat nio av världens tio bästa spelare. En av dem är Tiger Woods. En annan är världsettan Rory McIlroy.
Ende svensk är Alex Norén, som spelar de första två varven tillsammans med amerikanerna Brian Stuard och Bronson Burgoon. Under torsdagen startar de 15.55, svensk tid.

Tävlingen sänds via CMore.se och CMore Golf.
Här är TV-tiderna:
Torsdag:
Featured Groups: 15.45
Huvudsändning: 19.50

Fredag:
Featured Groups: 15.45
Huvudsändning: 19.50

Lördag:
Featured Groups: 17.00
Huvudsändning: 18.50

Söndag:
Featured Groups: 17.15
Huvudsändning: 18.50


Text: Jesper Johansson • 2020-02-12
TournyttLPGA TourPGA TourTournytt
Scroll to Top