Safeway Open – Round One

Tournytt

Scott i delad ledning

Adam Scott har fått den optimala säsongsinledningen. Efter 18 spelade hål är han i delad ledning av veckans Safeway Open.

Jesper Johansson • 2019-09-27

Adam Scott har fått en kanonstart på sin PGA Tour-säsong. Australiern gör sin första start i och med veckans Safeway Open och efter 18 spelade hål är han i delad ledning tillsammans med Andrew Landry, sju under par.

Under torsdagen lyckades forne världsettan göra en bogey, sex birdies och en eagle.
– Det här är ett bra sätt att starta. Jag skulle gilla att ha en ledning inför söndag för att se vad jag kan producera här i Napa.
– Jag har varit 4-5 slag bakom och det är att begära lite för mycket när man är så långt bakom som jag varit, sa Scott efter ronden.

Adam Scott är rankad 15 i världen men trots det har han inte vunnit på länge. Hans senaste seger kom i WGC-Cadillac Championship på Blue Monster i Miami 2016. Hans näst senaste seger tog han veckan innan den skalpen.

Henrik Norlander är ende svensk med i tävlingen. Han har haft en svag comeback-inledning med två raka missade kvalgränser.
Efter 18 spelade hål på Silverado Resort & Spa är han på par och delar 73:e platsen. Detta trots att svensken gjorde sex bogeys första varvet.

Här är toppen av ledartavlan:

Scott i delad ledning

Scroll to Top