Hero World Challenge – Round Three

Tournytt

Klart: Stjärntät uppvisningsmatch i Japan

Tiger Woods, Rory McIlroy, Hideki Matsuyama och Jason day kommer att spela skin inför första PGA Tour-tävlingen i Japan någonsin.

Jesper Johansson • 2019-09-19

Tiger Woods ska i höst spela första PGA Tour-tävlingen i Japan någonsin. Som en del av det ska han, Rory McIlroy, Jason Day och Hideki Matsuyama spela en uppvisningstävling i Skins-format. 

Tävlingen kommer att spelas på Accordia Golf Narashino Country Club, där ZOZO Championship, PGA Tour-tävlingen, senare samma vecka spelas.

Under den underhållande tävlingen mellan de fyra stjärnorna kommer skinsen under rundan att öka eftersom och det kommer finnas småtävlingar längs vägen. Tävlingen ska avslutas i mörker under strålkastarna på golfbanan.

Tävlingen spelas 21 oktober och kommer spelas 06.00, svensk tid. Det är Discovery som sänder tävlingen då de äger GOLF TV, som har rättigheterna. Vem eller vilka som kommenterar är ännu inte bestämt.

Så här säger Tiger Woods om tävlingen:
– Jag har inte spelat skins på ganska länge, så det ska bli kul att testa något annorlunda med några strategiska element. Det har redan nu börjat snackas mellan oss och jag gissar att det kommer fortsätta så hela vägen till första tee.


Scroll to Top