Lynn Carlsson of Sweden during the first round

Tournytt

Lynn redo efter ryggproblemen

"Har fått träna smärtfritt 3-4 veckor"

Martin Strömberg • 2019-07-31

För de ordinarie LET-spelarna som kvalificrerar sig är Women´s British Open årets överlägset största tävling och en chans att skaffa sig värdefulla poäng och prispengar.

För Lynn Carlsson blir det en mini-comeback efter de ryggproblem som stört henne och som gjorde att hon missade Ladies European Thailand Championship.

– Ryggen är mycket bättre vilket jag är glad över och jag har varit hemma och fått träna smärtfritt i alla fall tre, fyra veckor, berättar Lynn från England.

Carlsson är för närvarande på 26:e plats på LET:s Order of Merit och har en andraplats från Australien och en andraplats från vår egen LETAS-tävling Skaftö Open som bästa placeringar den här säsongen.

– Jag känner mig redo att tävla igen och är verkligen taggad på det här.

Och efter inspelsvarven är Lynn imponerad av Woburns kvalité och hur banan satts upp inför årests stora mästerskap.

– Jag gillar verkligen banan och hela anläggningen. Set-upen är fantastisk. Det är tydligt vad man behöver göra från tee, placera bollen rätt på fairway för att underlätta inspelen till de stora ondulerade greenerna, berättar hon.

Lynn Carlsson går ut klockan 9.31 första ronden tillsammans med indonesiskan Diksha Dagar och amerikanskan Ally McDonald.

Så startar svenskorna i British Open


Den blågula invasionen


Så sänds Women´s British Open

Scroll to Top