Tournytt

Koepka inför titelförsvaret: ”Jag gillar mina chanser”

Brooks Koepka är på jakt efter sin fjärde majorseger och försvarar sin PGA Championship-titel i veckan. Och spelet känns bra, menar amerikanen.

Jesper Johansson • 2019-05-13
Koepka inför titelförsvaret: ”Jag gillar mina chanser”

Brooks Koepka var den enda spelaren inom topp-10 på världsrankingen som deltog i AT&T Byron Nelson på Trinity forest. Amerikanen slutade ensam fyra, 20 under par, och lyckades trots en 65:a på söndagen inte ta sig ikapp segrande Sung Kang.

Men trots att det inte blev en seger i Texas var Koepka tillfredställd med sitt egna spel och regerande mästaren i PGA Championship har en bra känsla inför sitt försök att försvara titeln.
– Ibland blir man slagen bara. Det hände den här veckan. Det känns som att jag slår bollen väldigt bra. Jag puttar också bra. Det var skönt att se det inför nästa vecka, sa Koepka efter tävlingen.

Brooks Koepka slutade delad tolva i Masters tidigare i år och är därför fortsatt på jakt efter sin fjärde majorseger. Sina första tre majorsegrar har kommit hans senaste åtta majorstarter.
– Jag gillar mina chanser. Med tanke på hur jag spelar och hur allt känns just nu, sa Koepka efter tävlingen på Trinity Forest.

Så sänds PGA Championship


Scroll to Top