Zurich Classic Of New Orleans – Final Round

Tournytt

Omaka paret vann i New Orleans

Rahm och Palmer saknade partners – igår vann de partävlingen

Text: Martin Strömberg • 2019-04-29 Uppdaterad 2019-12-12

Jon Rahm skulle egentligen ha spelat med skadade kompisen Wesley Bryan.

Ryan Palmer med Jordan Spieth, som valde att vila.

Istället blev det lite omaka paret med den hetlevrade spanjoren Jon Rahm och den avslappnade veteranen Ryan Palmer segrare tilsammans när de spelade hem Zurich Classic med god marginal.

– Vi har spelat ihop några gånger och jag vet vilken bra kille och spelare Jon är. Så jag skickade ut en krok och hoppades att han skulle hugga, berättade Palmer efteråt.

De gick den avslutande foursomen tre under par och vann till slut på TPC Louisiana med tre slag före Sergio Garcia och Tommy Fleetwood.

För Palmer blev segern slutet på en nio års segerlös svit och hans fjärde seger på PGA-touren. För Jon Rahm blev segern den tredje på lika många år.

– Han kommer att vinna många stora segrar och flera majors. Jon är en mycket unik spelare och det är en ära att få vara i hans team, berömde Palmer efteråt.

Det svensk-nordirländska paret med Henrik Steson och Graeme McDowell hade en ganska strulig avslutningsdag och landade till slut ett över par för dagen. Deras 17 under par totalt räckte till en delad 18:e plats.

 

Omaka paret vann i New Orleans

Text: Martin Strömberg • 2019-04-29
TournyttGraeme McDowellHenrik StensonJon RahmPGA TourRyan PalmerSergio GarciaTommy FleetwoodTournytt
Scroll to Top