2019 Presidents Cup Assistant Captains Announcemnt

Tournytt

Couples: “Jag har aldrig sett Tiger så exalterad”

Tiger Woods har utsett två vice-kaptener till Presidents Cup.

Text: CM Hellsten • 2019-02-13 Uppdaterad 2019-12-12

13–15 december avgörs Presidents Cup på Royal Melbourne. I matchen i Australien möter USA övriga världen förutom Europa.
Tiger Woods kommer att fungera som kapten för det amerikanska laget och i samband med Genesis Open på Riviera Country Club i Los Angeles-förorten Pacific Palisades passade han på att offentliggöra valen av sina vice-kaptener:
Fred Couples och Steve Stricker.
– Freddie och jag har en lång gemensam historia i Presidents Cup och vi sluter i praktiken cirkeln på Royal Melbourne. Han och jag spelade tillsammans i en av fyra matcher där 1998 och 2011 fick jag ett wild card dit av honom som kapten. Nu återvänder vi som två ledare. Det kommer att bli kul, säger Tiger Woods i en pressrelease.

TV: Tigers magiska HIO i Phoenix Open

När Fred Couples deltog i presskonferensen för att prata om uppdraget i Presidents Cup fick han även frågor om deras rond i november 2018 där Tiger Woods gjorde sitt första hole-in-one på 20 år.
– Jag åkte med Woods caddie (Joe LaCava) i golfbilen och på grund av en vall vid green kunde ingen se var bollen tog vägen. Jag och Joe parkerade bakom hålet och jag sa att bollen är i hål. Joe trodde inte det. Vi satt i bilen och väntade på Tiger och när han kom så gick vi till hålet. Det var kul. Jag har aldrig sett Tiger så exalterad och Charlie (Tigers son) skrek av lycka. 

Så sänds Tigers stjärnfyllda tävling



Text: CM Hellsten • 2019-02-13
TournyttFred CouplesPGA TourPresidents CupTiger WoodsTournytt
Rulla till toppen