5de3ecc164906

Tournytt

Här sänds The Masters 2019

The Masters kommer att visas exklusivt i C More och TV12.

CM Hellsten • 2019-01-30

Tidigare år har årets första herrmajor visats i såväl Sveriges Television som C Mores plattformar, men så blir det inte 2019.
SVT kommer inte att sända turneringen på grund av andra stora idrottsevenemang som alpina VM och skidskytte-VM på hemmaplan. 

Players Championship höjer vinstsumman – större än alla majors

I stället står det klart att C More och TV12 har värvat de exklusiva rättigheterna.
– Vi är stolta över förtroendet att få sända allt från the Masters helt exklusivt på C More, Sportkanalen och TV12. Vi kommer som vanligt att göra en heltäckande inramning med alla tänkbara feeder på C More och dessutom sända stora delar av huvudsändningen på TV12, säger Johan Cederqvist, kanalchef sport på TV4 och C More, i ett pressmeddelande.

Björks jakt på Masters

The Masters avgörs 11–14 april och huvudsändningen kommer att sändas i TV12 och C More Golf. Det blir även specialsändningar med Featured Groups, Amen Corner och från hål 15 och 16 som visas på Cmore.se.

Valde bort Augusta – Kinhult klar för årets första major

För första gången arrangerar även Augusta National en damtävling för amatörer 3–6 april – Augusta National Women’s Amateur. Sex svenskor kommer till start och slutvarvet sänds direkt på Sportkanalen och C More.

Exakta TV-tider för The Masters är ännu inte fastställda. Scroll to Top