Shriners Hospitals For Children Open – Round One

Tournytt

Bra start av Spieth i Vegas

Vad som händer i Vegas hoppas Jordan Spieth inte stannar i Vegas. Amerikanens hårda jobb under försäsongen ser ut att ge frukt.

Text: Jesper Johansson • 2018-11-02

Jordan Spieth har inlett den nya säsongen på PGA Tour.

Under torsdagen spelade han sin första tävling för året då han inledde veckans Shriners Hospitals for Children Open i Las Vegas.

Och efter 18 hål var amerikanen nöjd med sitt spel. Sju birdies, två bogeys och nio par resulterar i en 66-rond och delad femteplats.
– Jag känner mig tillfredsställd. Att lita på det och se resultaten I en bra runda, det är definitivt tillfredsställande, sa Spieth efter rundan och syftade på det han arbetat på senare tid. 


Förra säsongen var den första sedan 2014 som Jordan Spieth inte vann något på PGA Tour. Han missade tourfinalen på East Lake och är nu för första gången på nästan fyra år uyanför topp-10 på världsrankingen.

De dåliga resultaten gjorde att han rannsakade sitt eget spel för att kunna bli bättre.
– Jag la ner väldigt mycket arbete den här försäsongen och jag kände direkt att jag inte riktigt är så bra som jag vill vara med drivern och när det kommer till bollträff.
– Så mitt närspel sattes på prov i dag men jag vet att jag är på rätt väg.

Tre slag före Jordan Spieth hittar vi Peter Uihlein. Amerikanen är i ensam ledning efter en snygg avslutning innehållandes en bogey, två par och sex birdies sista nio.

Här är toppen av ledartavlan:

Bra start av Spieth i Vegas

I startfältet finns två svenskar.

Jonas Blixt är på par efter 18 spelade hål och delar en 71:a plats.
Fredrik Jacobson är två över par och därmed delad 107.Text: Jesper Johansson • 2018-11-02
TournyttJordan SpiethPeter UihleinPGA TourTournytt
Scroll to Top