Tournytt

Fowler hyllar Lyle med specialgjorda skor

Rickie Fowler bar specialgjorda skor under öppningsvarvet av BMW Championship.

Jesper Johansson • 2018-09-07

Rickie Fowler fortsätter hylla sin bortgångne vän och motståndare, Jarrod Lyle. Under torsdagsvarvet av BMW Championship bar amerikanen ett par specialgjorda skor i den klassiska gula färgen som Jarrod Lyle ofta bar. Och på hälkappan kan man på den vänstra skon läsa initialerna JL. På den högra är en bild av den typ av hatt som Jarrod Lyle ofta bar. Jarrod Lyle dog på onsdagen innan PGA Championship efter att ha kämpat mot cancer.
– Jarrod och jag var jättenära även fast vi inte tillbringade så mycket tid tillsammans de senaste åren, sa Fowler efter rundan och förklarade att skorna var klara redan till PGA Championship men att han inte hade något att bära till dem då.
– Jag tror det är bra om vi kan få människor att minnas hans namn, vem han var och fortsätta hans kamp. Och påminna människor om att folk dör i cancer varje dag, speciellt leukemi. Det är väldigt många familjer som genomgår samma kamp just nu men öven framöver. Det här är inget som försvinner.

Iklädd den fina hyllningen till Jarrod Lyle spelade Rickie Fowler riktigt bra golf under torsdagen. Amerikanen, som varit skadad sedan PGA Championship, gick runt på 65 slag, fem under par och är därmed delad åtta.

 


Scroll to Top