Tournytt

Lorena Ochoa var tillbaka på golfbanan

Tidigare världsettan och legendariska golfaren Lorena Ochoa bad om att få träffa Jordan Spieth. Det resulterade i ett antal spelade hål tillsammans.

Jesper Johansson • 2018-03-01

Tvåfaldige majorvinnaren och forna världsettan Lorena Ochoa spelade tillsammans med Jordan Spieth, Rickie Fowler, Jason Dufner och Patrick Cantlay under onsdagens tävlingsvarv.

Den mexikanska stjärnan befann sig på Chapultepec Golf Club och frågade tävlingsledningen om hon kunde träffa Jordan Spieth.
Det slutade med att hon deltog under ett par hål av deras övningsvarv.

Här är Jordan Spieths nya lyxvilla

Ochoa, som aldrig träffat Spieth innan, ställde frågor till amerikanen medan de gick mellan slagen. Så trodde inte Jordan Spieth att det skulle bli.
– Hon frågade mig saker som ”hur jag läser greenen” och jag svarade med samma motfråga då hon var så otroligt skicklig när hon spelade, sa Spieth efteråt.
– Det var kul att se henne spela. Hon sa att hon var rostig och inte hade spelat framför en stor publik under de senaste fem åren. Sedan slår hon tre alldeles perfekta golfslag på raken. Jag önskar att jag kunde ställa alla frågor jag har till henne om processen hon genomgick för att bli så framgångsrik.

Lorena Ochoa var lika glad för mötet. Mexikanskan, som meddelade vid 28 års ålder att hon skulle sluta spela golf, trivdes på golfbanan och i Jordan Spieths sällskap.
– Jag slog bollen ganska bra faktiskt. Jag kände lite press, vilket jag gillar.
– Spieth var väldigt enkel att umgås med. Han var väldigt avslappnad på det sättet han pratade och talade om sitt liv. Det var en väldigt speciell dag.

Scroll to Top