Tournytt

Zach Johnson vill se gamle Tiger Woods igen

Zach Johnson minns hur det var när Tiger Woods spelade som bäst. Nu hoppas han att 14-faldige majorvinnaren fortfarande har den nivån i sig, och att han visar upp bitar av det under Farmers Insurance Open 25-28 januari.

Jesper Johansson • 2018-01-15

25-28 januari spelar Tiger Woods på PGA Tour igen. Amerikanen deltar i Farmers Insurance Open på Torrey Pines och han kommer in till tävlingen med vinden i ryggen efter sin lyckades comeback i december 2017.

Hans tourkollega, Zach Johnson, är en av de som tror att golfpubliken kommer att få se slag värdiga tidigare Tiger Woods när han kommer tillbaka.
– Om han spelar bra och håller sig frisk finns det ingen människa i världen som kan imponera på mig mer på en golfbana, sa Johnson efter sitt andra varv i Sony Open.

I samma intervju pratade Zach Johnson om hur det var på touren när Tiger Woods vann i princip allt under tio års tid. Nu hoppas han att golfens nya stjärnor ska få se hur det var när Tiger Woods spelar så bra som bara han kan göra.
– Jag skulle gärna se de unga stjärnorna spela sida vid sida med Tiger Woods som dominerar. Om de bara skulle ha ett år av vad vi upplevde i tio.

Scroll to Top