Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard – Round One

Tournytt

Proffset besviken på sina kollegor: ”Hedra en ikon!”

Många toppspelare missar årets speciella upplaga av Arnold Palmer Invitational. Det är något som gör Billy Horschel besviken.

Text: Jesper Johansson • 2017-03-08

För första gången sedan Arnold Palmer gick bort i september 2016 är det snart dags för Arnold Palmer Invitational. The Kings egen tävling spelas på vackra Bay Hill och har historiskt varit en bra uppladdning inför The Masters för proffsen.

Men i år ser startfältet svagare ut. Flera toppspelare är inte med i startfältet och en debatt om spelare borde ta vara på chansen att hedra legendaren eller inte har uppstått.

Golfjournalisten Cara Robinson skrev i en tweet att bara tio av världens 25 bästa spelare hittills är klara för tävlingen i slutet av mars. PGA Tour-stjärnan Bily Horschel, som ska vara med i tävlingen, svarade på tweeten och är besviken på de som missar tävlingen:

 


Arnold Palmer Invitational spelas mellan två WGC-tävlingar och nära The Masters, vilket kan vara en anledning att många väljer att hoppa över tävlingen.

Så här skrev Justin Thomas om varför han inte deltar:


 

Sedan tidigare i år är det klart att fem andra golfprofiler kommer att vara värdar under tävlingen. Annika Sörenstam är en av dem.


Text: Jesper Johansson • 2017-03-08
TournyttAnnika SörenstamArnold PalmerBilly HorschelPGA TourTournytt
Scroll to Top