Ludvig Åberg och tränaren Hans Larsson. Foto: WTV

Säsongspremiär!

18 minuter: Målet är en viss grön kavaj

I säsongens första avsnitt av golfmagasinet 18 minuter pratas om Ludvig Åbergs största mål med våren.

Text: Svensk Golf • 2024-03-04 Uppdaterad 2024-03-06

Den här veckan spelar Ludvig Åberg Arnold Palmer Invitational på Bay Hill. Det är svenskens sjätte PGA Tour-tävling för säsongen. Han är världselva just nu, men han kommer med största sannolikhet ta klivit in i topp 10 inom kort. I säsongens första avsnitt av 18 minuter avslöjar Team Ludvig Åberg en historiskt hög målsättning.
Det blir också en exklusiv inblick i den svenska talangfabriken. Landslagspanelen testar vårens drivertrend. Dessutom banbesök, enminutstips och dagbok från en annan del av proffslivet.

Avsnittet markerar också premiären för andra säsongen av 18 minuter.

– Lite rappare, lite roligare. Så hoppas vi att det här golfformatet ska kännas, säger Ola Wenström, som är programledare, redaktör och reporter för 18 minuter.

– I år ska vi nå ännu längre, säger producenten Lotta Wenström och pekar på ett antal nya programpunkter: Det blir ytterligare lite för vardagsgolfaren i form av ”Enminutstipset” och genomarbetade produkttester av nyheter på marknaden. Tittarna kommer att få hänga med på korta resereportage och banbesök, först här i Spanien, sedan också i Sverige. Premiären av ”En tur till…” går till San Roque.”

WTV:s 18 minuter kommer första måndagen, varje månad, och produceras i samarbete med Svensk Golf och med stöd av Carl Micel, FootJoy och Costadelgolf.com.


Text: Svensk Golf • 2024-03-04
Nyheter18 minuterLudvig ÅbergNyheterOla WenströmTournytt
Rulla till toppen