Golf Sky AB har försatts i konkurs ett drygt år efter att man öppnade sin jättebutik i Kungens Kurva i maj 2022 // Foto: Golf Sky

Golf Sky AB har försatts i konkurs

Framtiden för Sveriges största golfvaruhus är oviss.

Text: Svensk Golf • 2023-07-06 Uppdaterad 2023-07-06

Det är bara ett drygt år sedan Golf Sky öppnade ett 3000 kvadratmeter stort golfvaruhus i Kungens kurva strax utanför Stockholm. Det är till ytan det största golfvaruhuset i Sverige och det var mycket positiva tongångar när man slog upp portarna i maj 2022.

– Det ska bli otroligt roligt och spännande. Den svenska golfmarknaden är Europas viktigaste marknad, vid sidan av Storbritannien, med kvalitetsmedvetna golfare och tuff konkurrens. Vi har respekt för nuvarande aktörer och är ödmjuka inför vår etablering men tror stenhårt på vår DNA och är beredda att jobba hårt för att kunna erbjuda bästa servicen, största sortimentet och smartast priser. Därför lägger vi stor vikt vid att ha kunnig och kompetent personal och dessutom arbetar vi för att personalen trivs hos oss, sa Tuomas Mäki, Sverigechef på Golf Sky, inför öppnandet.

Butiken drabbades av två inbrott redan första veckan efter öppningen och nu är framtiden för Golf Sky AB i Sverige högst oviss då man försattes i konkurs den 4 juli.

Golf Sky AB har mellan 10-19 anställda enligt information hos Bolagsverket. Svensk Golf söker representanter för Golf Sky AB för vidare kommentarer om utvecklingen.


Text: Svensk Golf • 2023-07-06
NyheterGolf SkyNyheter
Rulla till toppen