I första avsnittet av 18 minuter möter Ola Wenström bland andra Linn Grant. Foto: WTV

18 minuter

Grant: ”Golf är jättekul för stunden men det finns andra saker jag också vill göra”

Se den unika skildringen av Linn Grants genombrott i Ola Wenströms nya golfmagasin.

Text: Svensk Golf • 2023-03-06 Uppdaterad 2023-03-06

I första avsnittet av nya golfmagasinet 18 minuter har Ola Wenström mött och intervjuat Linn Grant, där de bland annat pratar om hennes tidiga framgångar och vad hon tänker om framtiden på kort och väldigt lång sikt.
– Delvis känner jag att det finns andra saker, exakt vad det är vet jag inte, men som jag skulle vilja göra, säger Linn Grant.

Men du har ju just slagit igenom, hallå?
– Ja, jag vet inte varför jag tycker så. Jag tycker ju att golf är jättekul för stunden men jag vet ju också att det finns andra saker som jag också vill göra, säger Grant.

Om du hade bestämt dig, vad mer hade du kunnat bli bäst i?
– Hehe, jag är ju inte… Jag tror att oavsett vad jag hade satt mig inför att göra så hade jag nog blivit ganska bra på det.

18 minuter produceras av Wenström Television (WTV YouTube-kanal) i samarbete med Svensk Golf och Titleist. Se hela första avsnittet i spelaren nedan.

ROND 1: JAKTEN PÅ TIO METER – TILL
Unik inblick i ett sällsynt stort genombrott: Linn Grant från tourfinalen, hem till byn, bakom galascenen i ett nära personporträtt. Heta frågor med Henrik Stenson och Jack Nicklaus. Test och tips från longdrive-mästaren Johan Tumba – för att slå längre, redan den här säsongen.
18 MINUTER: Nytt golfmagasin första måndagen, varje månad.


Text: Svensk Golf • 2023-03-06
NyheterHenrik StensonJack NicklausLinn GrantNyheterOla WenströmTournytt
Rulla till toppen