Indoor Golf Group öppnar sin nionde anläggning i Sverige.

Nyheter

Indoor Golf Group fortsätter expandera – ny jätteanläggning i Uppsala

Indoor Golf Group öppnar sin nionde anläggning i helgen. Den här gången över två våningar i Uppsala.

Text: Jesper Johansson • 2021-01-25

Örebro Indoor Golf slog upp sina portar i helgen. Några mil österut, i Uppsala, kommer nästa Indoor Golf-anläggning finnas.

Läs mer: Ny golfhall i Örebro

På en yta av 600 kvadratmeter kan invånarna i Sveriges fjärde största stad träna eller spela virtuell golf med hjälp av TrackMan4-maskiner i Gränbystaden.

Det är Atrium Ljunberg som tecknat ett hyresavtal med Indoor Golf Group som kommer öppna med två våningar i gallerian. Totalt kommer det att finnas åtta golfsimulatorer.
– Det här är vår nionde etablering i Sverige och det är mycket populärt. Gränbystaden är strategiskt helt rätt läge för oss, här finns ett sammanhand med andra aktiviteter och en stor målgrupp med intresse för en aktiv livsstil, säger Fredrik Wredmark – vd på Indoor Golf Group i ett pressmeddelande.
– Vi ser fram emot att nu kunna erbjuda Uppsalas alla golfentusiaster träningsmöjligheter som proffsen och spel på flera av världens mest kända golfbanor året runt.

Thomas Levander arbetar som fastighetschef i Uppsala på Atrium Ljunberg. Han skriver att de är glada över att Indoor Golf vill öppna i Gränbystaden.
– Nu omvandlas en tidigare butikslokal till en plats för aktivitet och upplevelser. Det här är helt i linje med hur vi utvecklar Gränbystaden till Uppsalas andra stadskärna, säger han.

Anläggningen kommer att öppna 30 januari.


Text: Jesper Johansson • 2021-01-25
NyheterGolfsverigeinomhusgolf
Scroll to Top