5de45977d579c

Nu öppnar det nya Dormyvaruhuset i Stockholm

Dormy expanderar med ytterligare en butik i Stockholmsområdet. Det blir kedjans 12:e varuhus.

Text: CM Hellsten • 2016-11-23 Uppdaterad 2016-11-23

Golfbutikskedjan Dormy grundades i Örebro och där förbereder företaget en flytt till helt nya lokaler. Det nya Dormyvaruhuset i Örebro ligger två kilometer norr om det nuvarande och blir granne med Porsche Center vid Osloavfarten på E18.

– Dels har vi växt ur våra kontorslokaler och vill skapa ett modernt kontor där vi har möjlighet att växa vidare. Den andra huvudorsaken var att bygga ett centrallager för effektivare logistik. E-handeln växer och ska erbjuda ett större sortiment under kommande år samtidigt som vi effektiviserar vår interna logistik till våra golfvaruhus. Vi vill även samla allt i en byggnad – varuhus, lager och kontor, säger Anders Wall, Dormys vd.

Förutom flytten i Örebro öppnar Dormy även en helt ny butik vid Arninge Centrum i Täby.

– Stockholm är en stark region och vi känner att det finns utrymme för ytterligare ett Dormyvaruhus. Täby/Arninge ligger rätt geografiskt som komplement till Barkarby och Kungens Kurva och det är ett område med mycket golfare och golfbanor i norra Stockholm, säger Anders Wall.

Är det aktuellt att öppna fler butiker på andra platser i landet framöver?

– Vi undersöker nya marknader och möjligheter hela tiden men vi har inget konkret just nu.

 

Hur har Dormysäsongen varit – har ni märkt av någon Stensoneffekt i försäljningen? 

– Vi är nöjda med året. Vi har haft ett av våra mest expansiva år någonsin med nytt golfvaruhus i Helsingborg, utbyggnation av Outlet i Ängelholm och en uppdaterad hemsida. Självklart är det positivt att Stenson levererat fantastiska prestationer. Även roligt med Alexander Norén, det är bra och roligt för hela golfsverige med uppmärksamheten det får i media.

Både Täby/Arninge- och Örebro-butiken öppnar fredagen 25 november klockan 10.00.

Letar du efter ny golfutrustning? Läs här!

Masters-caddies – på Dormy


Text: CM Hellsten • 2016-11-23
NyheterNyheterUtrustning
Rulla till toppen