the bride’s dress on golf course

Blogg

Bröllop eller British Open? Nu har proffset bestämt sig

The Open Championship på Royal Troon krockar med syrrans bröllop i Virginia. Nu har proffset fattat sitt beslut.

Text: CM Hellsten • 2016-06-29

När Billy Hurley III vann Quicken Loans National på Congressional fick han även en biljett till The Open Championship på Royal Troon som avgörs 14–17 juli.

Problemet för jänkaren är att på lördagen under majorveckan gifter sig systern och efter söndagens seger resonerade Billy Hurley III så här kring dilemmat:

– Något säger mig att det blir svårt att sälja in… Vi måste försöka hitta en lösning. Mitt team säger att jag ska skicka en fin present och sedan åka. Men för att vara helt ärlig är det ingen självklarhet att jag spelar.

Den här veckan spelar han penningstinna WGC–Bridgestone Invitational.

På presskonferensen inför tävlingen berättade Hurley III att han nu bestämt sig.

– Jag skulle inte missa min syster bröllop för något i världen. Vid den här tidpunkten i livet är det väldigt viktigt för mig att närvara och supporta min syster och hennes nya man. I slutet av dagen var det här ett ganska enkelt beslut.

Megan Hurley gifter sig 16 juli i Virginia.

Samtidigt spelas rond 3 av The Open Championship på Royal Troon.

 

Nästa major för Billy Hurley III blir nu istället PGA Championship 28-31 juli på Baltusrol GC i New Jersey.


Text: CM Hellsten • 2016-06-29
BloggBilly Hurley IIIPGA TourThe OpenTournytt
Scroll to Top