Blogg

Så tycker Bubba Watson om att Trump besöker helgens tävling

Ska man blanda idrott och politik? Helgens WGC-tävling spelas på Trump National Doral och presidentkandidaten Donald Trump kommer att besöka tävlingen. Så här tycker Bubba Watson om det.

Jesper Johansson • 2016-03-02

Donald Trump äger golfbanan som veckans WGC–Cadillac Championship spelas på. Tidigare år har han varit en trogen gäst på tävlingen men i år ser det ut som att presidentkandidaten bara kan befinna sig på tävlingen under en av dagarna.

Bubba Watson pratade på en presskonferens under tisdagen och fick frågan vad han tyckte om att golf och politik ibland kolliderar:

– Jag tycker det är bra att det är ett stort rabalder när Donald Trump besöker en tävling för media slutar då att följa mig och jag slipper läsa om alla kontroversiella uttalanden jag säger, svarade då Bubba Watson.

Världsfyran Bubba Watson utvecklade resonemanget:

– Det kommer såklart att bli annorlunda den här veckan då vi aldrig haft en liknande upplevelse. Han är mitt uppe i kampen om att bli en av presidentkandidaterna så det är klart det blir annorlunda. Men jag tror att han kommer vara här vid någon tidpunkt under tävlingen, skriver Golf Channel.

Tävlingsledningen har tidigare sagt att de förväntar sig att Donald Trump kommer befinna sig på Doral under den sista rundan på söndagen.

PGA Tour har tidigare meddelat att man funderar på att flytta tävlingen från Doral på grund av vissa uttalanden av presidentkandidaten.

Så här ser det ut när donald Trump svingar loss: 

Scroll to Top