Foto: Instagram

Blogg

Rory laseropererad

NYHETER. I onsdags genomgick Rory McIlroy en ögonoperation och la upp en bild på Instagram för att visa sina temporära sovglasögon. – Den mänskliga versionen av den fruktade hundtratten. Endast under sömn dock. Ögonoperationen gick bra i går, skriver McIlroy på sin Instagram.  Det brukar ta mellan två till tre månader att bli helt återställd

Text: Olof Åsgård • 2015-12-10 Uppdaterad 2015-12-10

NYHETER. I onsdags genomgick Rory McIlroy en ögonoperation och la upp en bild på Instagram för att visa sina temporära sovglasögon.

– Den mänskliga versionen av den fruktade hundtratten. Endast under sömn dock. Ögonoperationen gick bra i går, skriver McIlroy på sin Instagram

Det brukar ta mellan två till tre månader att bli helt återställd efter en laseroperation. Rory McIlroy ska spela Abu Dhabi HSBC Golf Championship i slutet av januari.

Hittills har 26-åringen spelat med linser och hoppas att operationen ska hjälpa honom med spelet framöver. Efter att han vann Race to Dubai i november sa han att “de kommande 10, 15 åren är min tid.”

Tiger Woods genomgick en laseroperation 1999 och vann Disney Classic samma månad som operationen. I april 2007 opererade han ögonen igen och stod återigen som segrare i Wachovia Championship månaden efter.

Vi får se om operationen blir ett steg i rätt riktning för nordirländaren Rory McIlroy.

Officiell världsranking   


Text: Olof Åsgård • 2015-12-10
BloggTournytt
Scroll to Top