Hero World Challenge – Final Round

”Alla ska prata om Bubba”

Foto: Getty Bubba Watson vann Hero World Challenge efter en imponerande helg Han hade inte planerat att spela Hero World Challenge. Men när Jason Day hoppade av tävlingen för att spendera tid med familjen fick Bubba Watson platsen, och som han tog den. Ingen var i närheten av att rubba Bubba sista dagen och i

Text: Martin Strömberg • 2015-12-07 Uppdaterad 2015-12-07
Foto: Getty Bubba Watson vann Hero World Challenge efter en imponerande helg

Han hade inte planerat att spela Hero World Challenge. Men när Jason Day hoppade av tävlingen för att spendera tid med familjen fick Bubba Watson platsen, och som han tog den.

Ingen var i närheten av att rubba Bubba sista dagen och i slutänden kunde han kosta på sig en bogey på sista hålet och ändå vinna med tre slag. Det var hans första bogey på hela helgen.

– Jag måste tacka Jason att han lämnade återbud, det har varit en rolig vecka, sa Watson efter segern.

Han avslutade med 66 slag och lämnade tvåan Patrick Reed bakom sig under mitten av avslutningsronden. Inte heller trean Rickie Fowler eller fyran Jordan Spieth kunde skapa någon dramatik under slutdagen.

Watson åkte direkt til Thailand efter tävlingen för att spela Thailand Open och han avslutade med att berätta om sina planer för framtiden.

– Jag vill att mitt namn ska vara högt upp på leaderboarden varje vecka och att alla ska prata om Bubba och hur jämn han är.

Vi får väl se om det blir verklighet 2016.

Slutställning, Hero World Challenge

Stenson tvåa igen


Bubba drivar för cancerforskning


TV: Rory möter en golfrobot – vem tror du vinner?


Text: Martin Strömberg • 2015-12-07
BloggBubba WatsonTournytt
Rulla till toppen