Hero World Challenge – Round Three

Bubbas kross

Foto: Getty Bubba Watson diskuterar med sin caddie under sin 63-rond på Bahamas Bubba Watson hade verkligen vaknat på rätt sida under tredje dagen av Hero World Challenge. Han gick runt med ett stort leende på läpparna hela dagen och spelade vidunderlig golf på New Providence på Bahamas. Watson tangerade banrekordet på 63 slag och

Text: Martin Strömberg • 2015-12-06 Uppdaterad 2015-12-06
Bubbas kross
Foto: Getty Bubba Watson diskuterar med sin caddie under sin 63-rond på Bahamas

Bubba Watson hade verkligen vaknat på rätt sida under tredje dagen av Hero World Challenge. Han gick runt med ett stort leende på läpparna hela dagen och spelade vidunderlig golf på New Providence på Bahamas. Watson tangerade banrekordet på 63 slag och fick se sin score uprepas av engelsmannen Paul Casey. Duon är etta och tvåa inför sista dagen.

– Det är kingen vind idag, då blir den här banan betydligt lättare. När det är blåser mycket förvandlas den till ett monster, sa Watson efter sina sju birdies och en eagle.

Världsettan, Jordan Spieth, ledde efter tre dagar men hans 68:a räckte inte långt under en lättscorad dag. Han är delad femma inför avslutningen.

– Jag sköt 68:a och blev varvad. Det här var en dag då man behövde skjuta lägre, sa Spieth, som lovade en rejäl anstormning sista dagen under årets sista rond.

– Jag kommer att gå för varenda pinne och det kommer att kännas skönt att kunna lägga den här säsongen till handlingarna.

Se ett sammandrag av Bubbas kross nedanför

Aktuell ställning

Stensons caddie sjuk – fick dropp efter ronden


TV: Rory möter en golfrobot – vem tror du vinner?


Lingmerth tappade – men segerhoppet lever


Kommunen drog sig ur köpet – men han tar över!


Text: Martin Strömberg • 2015-12-06
BloggBubba WatsonJordan SpiethTournytt
Rulla till toppen