Gary Boyd delar eldningen efter halva Volvo China Open Foto: Getty Images

Följa

Boyd och Gonnet toppar i Kina

Det är Frankrike mot England i Kina.Gary Boyd och Jean-Baptiste Gonnet leder efter halva Volvo China Open medan svenskarna tappade andra dagen.– Jag tror att jag har bra chans att vinna, sa en självsäker Gonnet efter varvet.

Text: Martin Strömberg • 2012-04-20 Uppdaterad 2012-04-20

Volvo China Open

Boyd och Gonnet toppar i Kina

Datum: 19-22 april

Bana: Binhai Lake, Tianjin, Kina

Titelförsvarare: Nicolas Colsaerts, Belgien

Förstapris: 398 594 euro

Ställning

Tidigare texter:

Andersson Hed tvåa i Kina

Tevetider, Viasat Golf

Fredag: 7.30-11.30

Lördag: 7.00-11.00

Söndag: 7.00-11.00

Fransmannen, som var tvåa på Arlandastad det året då Mikko Ilonen vann gick runt på 67 slag. Och efter en period av bra resultat känner han sig redo att ta nästa steg i karriären med en seger.

– Jag har spelat bra en längre period och självförtroendet är på topp. Jag tror att jag har bra chans att vinna men måste försöka låta bli att tänka på det.

Fransosen delar ledningen med engelsmannen Gary Boyd, som har två andraplatser i karriären men ingen seger. Bland annat föll Boyd i särspel i Tjeckien 2010 då Peter Hanson tog ett stort kliv mot sin Ryder Cup-plats.

25-årige Boyd gick också runt på 67 slag och säger sig vara på väg tillbaks till god form efter en längre tid av för mycket grubblerier.

– Jag var lite vilse ett tag och hade för många tankar i huvudet och försökte med olika varianter hela tiden. Det är inte vad man vill hålla på med när man spelar professionell golf, sa han efter andra varvet.

Alex Norén var på väg mot ett bra varv och tätkänning men avslutade med bogey-dubbel och tvingas nöja sig med att dela 29:e plats inför helgen, sju slag bakom tätduon. Den placeringen delar han med tre andra svenskar: Peter Hanson, Johan Edfors och Fredrik Andersson Hed, som tappade något efter sitt fina förstavarv.


Text: Martin Strömberg • 2012-04-20
FöljaNyheter
Scroll to Top