5de42e5a0ef51

Artiklar

250 000 kronor samlades in till cancersjuka barn

Välgörenhetstävlingen Slag för Hjältar arrangerades för tredje året i rad.

Text: CM Hellsten • 2017-09-22 Uppdaterad 2019-12-12

Barncancerfonden Södra bildades 1984 och är en stödförening för barn med cancersjukdomar i Skåne, Blekinge och Kronobergs län.
För tre år sedan drabbades dottern till Daniel Tellfords vän och kollega av en hjärntumör. Då bestämde sig Daniel Tellford för att han ville engagera sig och samla in pengar.
Då startades golftävlingen Slag för Hjältar.

19 september arrangerades den tredje upplagan på Woodlands Country Club i skånska Örkelljunga.
– Förra året samlades 124 000 kronor in och i år landade den totala insamlingen på nästan en kvarts miljon, vilket är ett fantastiskt resultat av att företag tillsammans kan göra skillnad säger Daniel Tellford som är initiativtagare till Slag för Hjältar och VD på Eriks Fönsterputs i ett pressmeddelande.

Träna på rangen – bidra till kampen mot cancer

Line Sardh, ansvarig för företagssamarbeten på Barncancerfonden Södra, är mycket tacksam för bidraget från golfevenemanget:
– Nästan varje dag insjuknar ett barn i cancer. Vi är oerhört tacksamma för att företag engagerar sig. Det är härligt att se hur alla deltagande företag har gått ut i sina nätverk och uppmuntrat fler företag att engagera sig på olika sätt. Resultat på drygt en kvarts miljon är fantastiskt och möjliggör att vi kan ge mer stöd till cancersjuka barn och deras familjer.


Text: CM Hellsten • 2017-09-22
ArtiklarSvenska golfbanorWoodlands GK
Scroll to Top