2016 Ryder Cup – Previews

Tournytt

Spieth jämförs med Tiger Woods: ”Det är en ära”

I och med segern i helgen passerade Jordan Spieth Jack Nicklaus och är nu den näst yngste spelaren att vinna nio gånger på PGA Tour. Nu jämförs han, återigen, med den som var snabbast till nio segrar.

Text: Jesper Johansson • 2017-02-14 Uppdaterad 2017-02-14

Det finns bara en spelare som tagit nio segrar snabbare än Jordan Spieth. 14-faldige majorvinnaren Tiger Woods. Det här har gjort att Spieth även fortsättningsvis kommer att jämföras med den bäste spelaren i modern tid.

I och med helgens seger i AT&T Pebble Beach Pro-Am passerade Spieth Jack Nicklaus och är nu den näst yngste spelaren som vunnit nio gånger på PGA Tour. Men Jordan Spieth tror inte att han kommer kunna fortsätta vinna på samma sätt som Woods gjorde i inledningen av sin karriär.
– Jag jämför mig själv mycket mindre med Tiger Woods än vad jag gjort tidigare, men det är en verkligen en ära att jämföras med honom. Men att försöka bli bäst genom tiderna, även om man inkluderar Tiger Woods, är kanske ett framtida mål för mig. Men det kommer bli väldigt svårt att klara av, sa Spieth efter vinsten i söndags.

Totalt har Tiger Woods 79 vinster på PGA Tour. Här är samtliga vinster av legendaren.


Text: Jesper Johansson • 2017-02-14
TournyttJordan SpiethPGA TourTiger WoodsTournytt
Scroll to Top