Superstart Classic

Missa inte årets bästa träningsresa!

HÄR FÅR DU CHANSEN att rivstarta nästa golfsäsong på Spaniens härliga östkust. Vi åkertill Hacienda del Alamo Golf & Spa resortför att träna och spela i det härliga klimatet.På Hacienda del Álamo får du möjlighet att spela en grön och skön hed- och parkbana från Spanien som möter Arizonas desert-banor och kontrasterna blir en slående visuell
upplevelse. Gröna fairways mot kritvita sandbunkrar inramade av waste-areas smyckade med prydnadsgräs och blommande buskar..

Men framförallt står några av Golfskolans välkända tränarprofiler redo att lyfta alla delar av ditt spel under sina pass. Sofia Edman, Marlene Hedblom, Kasper Hedblom, och Robert Löfqvist är några av landets mest framstående golftränare, som alla utmärker sig med en genuint engagemang för att utveckla golfare på alla nivåer. Svensk Golf Superstart är minst sagt en unik träningsupplevelse där du dessutom få chansen att testa dina nyvunna färdigheter på Hacienda del Alamos roliga bana. Om kvällarna samlas vi runt middagsbordet för skönt eftersnack och god mat – och inte sällan lite roliga stories serverade av våra tränare, Svensk Golfs redaktion eller någon av Easton Golfs golfvärdar. Låter det som en oförglömlig vecka? Det är det verkligen! Men kom ihåg att boka din plats fort, vanligtvis säljer resan slut inom loppet av ett par veckor. Vi ser fram emot din bokning.
Välkommen!

Superstart Hacienda del Álamo Murica

Superstart Classic Hacienda del Álamo Murcia 26/2-5/3 2023

Datum: 26 februari – 5 mars 2023

Plats: Hacienda del Alamo Golf & Spa resort


Vad ingår i resan?

Klicka HÄR för att komma till bokningen.

GOLFSKOLANS TRÄNARE PÅ SUPERSTART CLASSIC

SOFIA EDMAN

Sofia är har arbetat som tränare sedan 2010 och verksam på Gräppås Golfklubb och Båstad Golfklubb. Hon har alltid många bollar i luften och är en flitigt anlitat tränare med olika uppdrag i Golfsverige. Sofia har bred kunskap kring alla delar av spelet och tränar alla kategorier golfare. Med Sofia som tränare är du garanterad ett stort engagemang och en tränare som verkligen förstår att vi lär oss på olika sätt och att våra tankar styr våra presentation.

ROBERT LÖFQVIST

Robert är pro på Ängelholms GK. Han har jobbat som instruktör i 24 år och jobbar även som coach till tourspelare. Robert har spelat som professionell golfspelare i 11 år på olika tourer. Robert arbetar med varje golfare utifrån den egna förutsättningen, vilja och mål. Golf är mycket mer än att svinga en golfklubba. Några andra faktorer som han tycker har stor betydelse för att spela golf är mental inställning, rörlighet, utrustning men viktigast är att ha kul.

KASPER HEDBLOM

Kasper Hedblom är född med en golfklubba i handen och går i farfars Olle Hedbloms fotspår. Olle Hedblom är en tränarledgen från Gävle som fostrat många golfprofiler i Sverige. Kasper är sedan några år tillbaka PRO på Gävle GK där han med sitt stora engagemang tränar både nybörjare och många elitsatsande spelare. Kasper lägger stor tonbikt vid att allt han lär ut ska kännas begripligt för dig som spelare och att du ska få resultat av din träning.

MARLENE HEDBLOM

Marlene har en framgångsrik spelarkarriär på alla världens tourer bakom sig. Hennes passion för golfen går inte att ta miste på och den passionen växte fram under uppväxten. Marlene är dotter till pappa och välkända tränarprofilen Olle Hedblom från Gävle, som har tränat många duktiga spelare på världsnivå både på dam och herrsidan i denna samling finns naturligtvis också hennes bror Peter Hedblom. Idag är Marlene Pro på Fågelbro G&CC sedan några år tillbaka. Marlene har många års erfarenhet av olika uppdrag i golfsverige och är en mycket uppskattad tränare där kunskap och erfarenhet med en stor dos energi kommer att göra dig till en bättre golfare.

Här hittar du korta filmer från förra årets Superstart Villaitana 2022
där Golfskolans tränare ger sina bästa tips från vardera träningsstation.


TITELPARTNER


Scroll to Top