Superstart Classic

Missa inte årets bästa träningsresa!

HÄR FÅR DU CHANSEN att rivstarta nästa golfsäsong på Spaniens härliga östkust. Vi åkertill Hacienda del Alamo Golf & Spa resortför att träna och spela i det härliga klimatet.På Hacienda del Álamo får du möjlighet att spela en grön och skön hed- och parkbana från Spanien som möter Arizonas desert-banor och kontrasterna blir en slående visuell
upplevelse. Gröna fairways mot kritvita sandbunkrar inramade av waste-areas smyckade med prydnadsgräs och blommande buskar..

Men framförallt står några av Golfskolans välkända tränarprofiler redo att lyfta alla delar av ditt spel under sina pass. Sofia Edman, Marlene Hedblom, Kasper Hedblom, och Robert Löfqvist är några av landets mest framstående golftränare, som alla utmärker sig med en genuint engagemang för att utveckla golfare på alla nivåer. Svensk Golf Superstart är minst sagt en unik träningsupplevelse där du dessutom få chansen att testa dina nyvunna färdigheter på Hacienda del Alamos roliga bana. Om kvällarna samlas vi runt middagsbordet för skönt eftersnack och god mat – och inte sällan lite roliga stories serverade av våra tränare, Svensk Golfs redaktion eller någon av Easton Golfs golfvärdar. Låter det som en oförglömlig vecka? Det är det verkligen! Men kom ihåg att boka din plats fort, vanligtvis säljer resan slut inom loppet av ett par veckor. Vi ser fram emot din bokning.
Välkommen!

Superstart Hacienda del Álamo Murica

Superstart Classic Hacienda del Álamo Murcia 26/2-5/3 2023

Datum: 26 februari – 5 mars 2023

Plats: Hacienda del Alamo Golf & Spa resort


Vad ingår i resan?

Klicka HÄR för att komma till bokningen.

GOLFSKOLANS TRÄNARE PÅ SUPERSTART CLASSIC

SOFIA EDMAN

Sofia har tränaruppdrag över hela golfsverige. Hon har alltid många bollar i luften och ser till att vi gör bra saker både i verksamheten och utanför. Sofia har bred kunskap kring alla delar av spelet och hon har alltid att en vilja att hela tiden utvecklas. Med Sofia som tränare är du garanterad ett stort engagemang och en tränare som verkligen förstår att vi lär oss på olika sätt och att våra tankar styr våra presentation.

ROBERT LÖFQVIST

Robert är pro på Ängelholms GK. Han har jobbat som instruktör i 24 år och jobbar även som coach till tourspelare. Robert har spelat som professionell golfspelare i 11 år på olika tourer. Robert arbetar med varje golfare utifrån den egna förutsättningen, vilja och mål. Golf är mycket mer än att svinga en golfklubba. Några andra faktorer som han tycker har stor betydelse för att spela golf är mental inställning, rörlighet, utrustning men viktigast är att ha kul.

KASPER HEDBLOM

Född med en golfklubba i handen och är till vardags pro på Gävle GK där han tränar såväl nybörjare som elitsatsande spelare. Lägger stor tonvikt vid att det han lär ut känns begripligt för mottagaren.

MARLENE HEDBLOM

Marlene har segrat på Europatouren och spelat på världens alla tourer förutom seniortouren. Så nu är hennes mål är att även spela där. Uppvuxen i en golffamilj där hennes bror Peter Hedblom har flera segrar på touren och hennes pappa har tränat många duktiga spelare på världsnivå både på dam och herrsidan. Nu är hon tränare på Fågelbro G&CC och har många års erfarenhet av golfskolor. Marlenes engagemang, erfarenhet och energi kommer att göra dig till en bättre golfare.

Här hittar du korta filmer från förra årets Superstart Villaitana 2022
där Golfskolans tränare ger sina bästa tips från vardera träningsstation.

Scroll to Top