Välkommen till Superstart Classic Lannalodge!

Den 7-9 maj kommer vi Superstart Classic gå av stapeln på Lannalodge Golf Resort.

Följ med på Svensk Golf Superstart där våra duktiga tränare ger din golf precis der energitillskott som behövs för att 2023 ska bli den bästa säsongen hittils!

Här får du analysen av hur du kan förbättra ditt spel och verktygen för att göra det. Med dig hem får du en härlig dos nyvunnen motivation och en bra golfgrund för att stå på inför säsongen 2023. Superstart Classic Lannalodge är ett gyllene tillfälle att verkligen ta tag i din golf tillsammans med våra skickliga tränare.

På Lannaloge får du under tre härliga dagar njuta på en av Sveriges främsta golfanläggningar.

Lannalodge är en privat golfanläggning och rankas som en av Sveriges bästa golfresorts. Dem erbjuder en vacker, välbyggd och variationsrik 18-håls parkbana med modern arkitektur. Det är nära till både utslag och inspel och efter 9-hål kommer du in i klubbhuset. Golfbanan är en av Sveriges äldsta och öppnade redan 1939. Dessutom finns en par 3-bana med 9 hål och en spektakulär ö-green. Klubben har blivit mycket omtyckt för sin sköna, avslappnade atmosfär och sitt kompletta utbud. Här finns 71 hotellrum, 7 konferenslokaler, Restaurang Lanna Lodge, LaLoggia pizzeria, padelbanor, MTB-cyklar, gym, relax samt nyöppnade Action Lodge där ni finner bowlingbanor, shuffleboard, Dart och golfsimulatorer. Allt med hög kvalité på finish och underhåll. Vår strävan är alltid att ge våra gäster förstklassig service och mat av hög kvalité.

Anläggningen är öppet året om. Ni finner oss endast 15 minuter utanför Örebro.

Vad ingår?

  • Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet
  • Tre rundor på Lannalodge (2 varv på 18-hålsbanan, 1 varv på par-3 banan)
  • Avslutningstävling (valfritt, annars vanligt spel)
  • Fria rangebollar
  • Två nätter i dubbelrum på Lannalodge
  • Tre frukostar, tre luncher
  • Två trerättersmiddagar (exkl. dryck)
  • Tillgång till relaxavdelning. (Ingår ej i paketet och måste bokas innan)

BOKA DIN PLATS TILL SUPERSTART LANNALOGE HÄR!

Tränare på plats

Niclas Björnsson
Sofia Edman

Rulla till toppen