Välkommen till Helsingborg Open den 2-4 juni 2023!

Köp biljett

Upplev spänningen på plats, köp nu din biljett till ”Early Birdie” pris för endast 190:- för vuxen och 100:- för junior.  
Priset gäller tom 30 mars.

Nio svenska segrar 2022 – får vi en till på Helsingborg Open?

Tävlingen spelades senast 2015 och är nu åter på spelschemat för Ladies European Tour. Värdbanan är Allerum Golfklubb, som är en av tre banor inom Helsingborg Stad. Golfklubben har de senaste åren varit värd för Ladies European Tour Access Series samt 2022 års Challenge Tour-tävling Indoor Golf Group Challenge.

Återväxten inom svensk damgolf är god, med starka resultat på LET. 2022 hade vi nio svenska segrar på LET och flera svenskor som fightades om att vinna rankingen. I slutänden blev det Linn Grant som tog hem totalsegern före Maja Stark och Johanna Gustavsson. Även på amatörsidan hade Sverige ett fantastiskt 2022 med båda individuella segrar och en vinst i Lag-VM. 

Uppvisningstävling på onsdagen med Carin Hjalmarsson

Sverige har historisk haft flera framgångar inom damgolf och i samband med tävlingen vill därför vi ta tillfället i akt och hylla historien men också presentera framtiden. Därav kommer Carin Hjalmarsson vara ambassadör för tävlingen. Carin har spelat och vunnit på både LET och LPGA. Carin har även varit med och segrat i Solheim Cup, både som spelare som ledare. Onsdagen den 31 maj arrangeras en uppvisningstävling med tidigare stor spelare samt kommande generation. 

Onsdagens uppvisningstävling kostar 100:- för vuxen och 50 :- för juniorer. Vi skänker alla biljettintäkter från denna dag till Cancerfonden.

Vi ser fram mot att hälsa spelare, caddies och publik välkomna till Helsingborg Open!Program

31 maj            Uppvisningstävling Carin Hjalmarsson & vänner för Cancerfonden

1 juni             Pro-Am

2 juni             Första tävlingsdag

3 juni             Andra tävlingsdag – cut

4 juni             FinaldagenKöp biljett

Biljetter

Ingen biljettförsäljning sker på plats utan alla biljetter köps digitalt. ”Early birdie” pris gäller fram till 30 mars, vuxen 190:- och 100:- för junior. Ordinarie pris är 290:- för vuxen och 190:- för juniorer (upp till 21 år). 

10% av biljettintäkterna från tävlingsdagarna går till Cancerfonden.  Publiktransporter

Till Allerum kan man cykla eller åka kollektivt. Planerar man ta bilen så finns det en parkering i anslutning till banan.Mat & Dryck

Förutom härlig golf, upplev god mat & dryck på plats. Varje dag serveras det spännande mat från olika Foodtrucks.Arrangörer                             


Huvudpartners    


Officiella partners                


Hålsponsorer              Funktionär

För den som vill hjälpa till som funktionär, vänligen kontakta Annelie.Weimenhog@allerumgk.nuIntresserad av att bli partner?

Vill du bli partner till tävlingen. Vänligen kontakta anders.dalered@golf.seKontakt

Har du frågor kring tävlingen, kontakta oss på: info@golf.se – Skriv Helsingborg Open i ämnesraden