Superstart Classic

Superstart
Classic

Superstart
Tjej

Svensk Golf
Garmin Tour

Golfhuvudstaden
Halmstad Tour

Kontakta Svensk
Golf Event

OM SUPERSTART

Superstart är event som speglar Golfskolan som finns i Svensk Golf. Vi genomför tre stycken Superstart under året där ett av dem sker utomlands och två av dem i Sverige. Samtliga tillfällen har vi samma fokus, att ge er golfare bästa möjliga grund att stå på under säsongen och tack vare våra fantastiska tränare så kommer ni alltid att kunna fördjupa er kunskap oavsett vilken nivå ni kliver in med.

Vi försöker alltid skapa homogena grupper som underlättar för er deltagare att få ut så mycket som möjligt av varje träningstillfälle och har även valt anläggningar som ger er de bästa tränings- och spelförutsättningarna för detta koncept.

Superstart Classic som för 2022 är i Villaitana, Spanien körs under en vecka där du har ett träningspass och en golfrunda per dag, samt en ledig dag. Superstart i Sverige körs i två och en halv dag där det ingår fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet, tre rundor på resp. golfbana, avslutningstävling (frivillig), fria rangebollar, boende ink. frukost, tre luncher och två trerättersmiddagar.

KLUBBAR & DATUM 2022

Superstart Classic Villaitana 19-26 februari

Superstart Classic Lanna Lodge maj- datum ej satt

Superstart Tjej Ringenäs 5-7 juli

Svensk Golf Superstart Villaitana – Spanien 19-26 februari
Bra flygförbindelser och kort transfer gör resan väldigt bekväm. På Melia Villaitana Hotel har du två strålande Jack Nicklaus-designade golfbanor precis intill hotellet och bara minuter till nattlivet i Benidorm.

Svensk Golf Superstart är en unik träningsupplevelse där du får chansen att träffa tränarna från Golfskolan under en och samma vecka. Här varvas nyttiga lektioner med att möjligheten att testa dina färdigheter i skarpt läge ute på någon av Villaitanas två härliga golfbanor. Om kvällarna samlas vi sedan runt middagsbordet för lite skönt eftersnack och inte sällan lite sköna stories serverade av våra tränare, Svensk Golfs redaktion eller någon av Golf Plaisirs golfvärdar. Konceptet är inne på sitt tionde år och de eftertraktade platserna på resan tar vanligtvis slut snabbt.

Golf Plaisir och Svensk Golf följer utvecklingen kring COVID-19 noga och följer självklart myndigheters restriktioner och rekommendationer kring resor och folksamlingar.
Läs mer om resevillkor och hur du reser tryggt med Golf Plaisir här:

VAD INGÅR I RESAN?

Pris: 16 995 kr

  • 7 nätter i dubbelrum
  • 7 frukostar
  • 7 middagar
  • 5 heldagsgreenfee
  • 5 halvdagarsträning med Golfskolans tränare
  • flyg
  • flygskatt
  • flygplatstransfer
  • service av Golfplaisirs golfvärd

Valfria tillägg
Enkelrumstillägg: 2695:-
Avbeställningsskydd: 700:-
Golfbagsförsäkring: 195:-

Turistskatt
På många av Golf Plaisirs resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Scroll to Top