Superstart Classic

OM SUPERSTART

Superstart är event som speglar Golfskolan som finns i Svensk Golf. Vi genomför tre stycken Superstart under året där ett av dem sker utomlands och två av dem i Sverige. Samtliga tillfällen har vi samma fokus, att ge er golfare bästa möjliga grund att stå på under säsongen och tack vare våra fantastiska tränare så kommer ni alltid att kunna fördjupa er kunskap oavsett vilken nivå ni kliver in med.

Vi försöker alltid skapa homogena grupper som underlättar för er deltagare att få ut så mycket som möjligt av varje träningstillfälle och har även valt anläggningar som ger er de bästa tränings- och spelförutsättningarna för detta koncept.

Superstart Classic som för 2022 är i Villaitana, Spanien körs under en vecka där du har ett träningspass och en golfrunda per dag, samt en ledig dag. Superstart i Sverige körs i två och en halv dag där det ingår fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet, tre rundor på resp. golfbana, avslutningstävling (frivillig), fria rangebollar, boende ink. frukost, tre luncher och två trerättersmiddagar.

KLUBBAR & DATUM 2022

Superstart Classic Villaitana 19-26 februari

Superstart Classic Lannalodge 10-12 maj

Superstart Tjej Ringenäs 19-21 juni

Specialerbjudande för Superstartsdeltagare den 9 maj!

 • 850 kr/per person del i dubbelrum ink inspelsrunda.
 • 1250 kr/per person enkelrum ink inspelsrunda.
 • Spel på golfsimulatorn, krav på förbokning. 50% av ordinarie pris, 55 minuter.  (Max 1 bokning á 55 minuter per person)
  Kontakta sofie@lannalodge.se för mer info

Svensk Golf Superstart Classic – Lannalodge 10-12 maj

Följ med på Svensk Golf Superstart där våra duktiga tränare ger din golf precis det energitillskott som behövs för att 2022 ska bli den bästa säsongen hittills!

Här får du analysen av hur du kan förbättra ditt spel och verktygen för att göra det. Med dig hem får du en härlig dos nyvunnen motivation och en bra golfgrund att stå på inför säsongen 2022. Superstart Classic Lannalodge är ett gyllene tillfälle att verkligen ta tag i din golf tillsammans med våra skickliga tränare.

På Lanna Lodge får du under tre härliga dagar njuta på en av Sveriges främsta golfanläggningar.

Allt detta ingår!

Pris: 5 995 kr (enkelrumstilägg 600 kr)

 • Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet
 • Tre rundor på Lannalodge
 • Avslutningstävling (valfritt, annars vanligt spel)
 • Fria rangebollar
 • Två nätter i dubbelrum på Lanna Lodge
 • Tre frukostar, tre luncher
 • Två trerättersmiddagar (exkl. dryck)
 • Inträde till relaxavdelningen ingår under hela vistelsen på anläggningens ordinarie öppettider.

Om Lannalodge

Lannalodge är en privat golfanläggning och rankas som en av Sveriges bästa golfresorts.
Vi erbjuder en vacker, välbyggd och variationsrik 18-håls parkbana med modern arkitektur. Det är nära till både utslag och inspel och efter 9-hål kommer du in till klubbhuset. Golfbanan är en av Sveriges äldsta och öppnade redan 1939. Dessutom finns en Par 3-bana med 9 hål och en spektakulär ö-green.

Lannalodge har blivit mycket omtyckt för sin sköna, avslappnande atmosfär och sitt kompletta utbud. Här finns 71 hotellrum, 7 konferenslokaler, Restaurang Lannalodge, Laloggia pizzeria, padelbanor, MTB-cyklar, gym, relax samt nyöppnade Actionlodge där ni finner bowlingbanor, shuffleboard, Dart och golfsimulatorer.

Allt med en hög kvalité på finish och underhåll. Vår strävan är alltid att ge våra gäster förstklassig service och mat av hög kvalité.
Anläggningen är öppen året om. Ni finner oss endast 15 minuter utanför Örebro.

Golfskolans tränare på Superstart Classic Lannalodge

Sofia Edman

Sofia tog klivet till tränaryrket 2010 efter några år som professionell spelare i Sverige. Sofia är idag verksam på Gräppås Golfklubb i Onsala och på Båstad Golfklubb. Med Sofia som tränare är du garanterad en tränare med stort engagemang och en vilja att du som elev ska hitta de rätta verktygen för din träning. Sofia har en bred erfarenhet av att träna golfare på alla nivåer och har under åren som tränare arbetat tillsammans med många tränare där hon inspirerats och hämtat mycket av sin kunskap. Sofias ledord är att med rätt träning händer det och se till att ha kul på vägen
Robert Löfqvist

Robert är pro på Ängelholms GK.  Han har jobbat som instruktör i 21 år och jobbar även som coach till tourspelare. Robert har spelat som professionell golfspelare i 11 år på olika tourer, mestadels på den svenska touren och Challenge touren. Roberts filosofi är att med rätt grunder kan alla lära sig att spela golf.  Han försöker arbeta med varje golfare utifrån den egna förutsättningen, vilja och mål. Golf är mycket mer än att svinga en golfklubba. Några andra faktorer som jag tycker har stor betydelse för att spela golf är mental inställning, rörlighet, utrustning men viktigast är att ha kul.
Maria Bertilsköld

Maria har under 10 år arbetat som coach i landslagsverksamheten med huvudansvar för damer och flickor, samt haft olika uppdrag i Svenska Golfförbundet. Främsta coachmeriter: EM-guld 1997, 2000 och 2004, EM-silver 2001, 2002, 2003 och 2005. Hon är även en del av ANNIKA Team och är projektledare för ANNIKA Cup sedan 2007. Maria jobbar till vardags som tränare på Österåkers GK och hennes signum är ett stort engagemang för sina elever samt individanpassade kreativa och enkla lösningar. Maria hittar vi på Österåker GK.
Mikael “Bumle” Karlsson

Bumle har varit pro på Lannalodge Golfresort som tidigare var Örebro GK sedan säsongen -93. Han är uppväxt i Katrineholm och representerade Katrineholms GK ända fram till att han flyttade till Örebro 1997 och började som instruktör på Lannalodge Golfresort. Bl.a vann han Lag SM med klubben -91. Andra höjdpunkter under tävlingsperioden är två vinster på SGT. Bästa placeringen på Europatouren är en 25:e placering på SEO, Drottningholm -88
2010-2015 var Bumle också förbundskapten och tränare för Dövlandslaget i golf.
Han sätter stor vikt vid bra och sunda grunder som gör att övrig teknik blir lättare att genomföra, både vid full sving och i alla momenten i närspelet. Med åren har även vikten av rätt utrustning blivit en stor del av jobbet.

Här hittar du korta filmer från Superstart Villaitana 2022
där Golfskolans tränare ger sina bästa tips från vardera träningsstation.

Scroll to Top