Shot Scope X5.

Avståndsmätare

Ny golfklocka från Shot Scope

Funktionell på golfbanan och snygg utanför.

Text: Svensk Golf • 2023-03-20 Uppdaterad 2023-03-20

Design och funktionalitet som också ska tilltala användaren utanför golfbanan. Detta finns i fokus när Shot Scope lanserar nya GPS-klockan X5. Givetvis är modellen integrerad med det brittiska bolagets slagspårningssystem, och registrerar varje slag ute på banan om klubborna är försedda med Shot Scopes mätsensorer – där aktuella nuvarande andra generationen av sensorerna har en något lättare vikt. 

X5 kommer med en touchscreen i färg och har i likhet med många andra klockor av sportigare snitt en keramisk infattning. Modellen har också en inbyggd stegräknare samt andra funktioner som ska ge klockan ett bredare användningsområde.

I likhet med andra Shot Scopes tidigare GPS-klockor kommer modellen med 36 000 förladdade banor.

Vyn över green har utvecklats till att visa greenområdets form oavsett var på banan du står, och möjliggör att spelare kan märka ut den aktuella flaggplaceringen via drag and drop-funktionalitet. Framåt i tiden utlovar Shot Scope också en ny full vy över hålet, som ska ingå i en kostnadsfri kommande uppdatering.

X5 finns tillgänglig i sju olika färger när den nu landar hos återförsäljarna. Det svenska butikspriset är ännu inte satt, men lär hamna i samma gränstrakter som de 280 brittiska pund (ca 3 600 kr) som klockan kostar i bolagets webbhandel.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Svensk Golf • 2023-03-20
UtrustningAvståndsmätareElektronikGps-klockorUtrustning
Rulla till toppen