Spiklösa Ecco Hybrid Classic återfinns i täten för 2023 års kollektion.

Utrustning

Här är årets nya golfskor från Ecco

Premiär för traditionellt präglade Classic Hybrid.

Text: Svensk Golf • 2023-03-13 Uppdaterad 2023-03-13

Inför stundande säsong lanserar nu danska skotillverkaren Ecco Golf sin nya kollektion för våren och sommaren 2023.

Ecco Classic Hybrid

I spetsen återfinns nya modellen Ecco Classic Hybrid. Den traditionellt inspirerade skon har en prislapp på 2 200 kr och kommer med en ovandel tillverkad i präglat skinn, mjuk skinnfodring och en skinnklädd OrthoLite-innersula. Prestandamässigt bygger modellen på Eccos E-DTS TWIST-system där utökade och roterade stödribbor ska medföra ökad slitstyrka och förbättrat grepp i flera riktningar. Skon använder också Fluidform Direct Comfort Technology för dämpning och energiåterföring, som också bidrar till modellens lättviktskskänsla genom sin integrerade vidhäftning. 

Ecco BIOM H4

Ecco Golf har också uppdaterat populära BIOM H4-modellen, som fått en omarbetad ovandel.  Där har tåpartiet fått smalare look, medan plösen har en ny konstruktion med mer utpräglad ergonomisk form. Den spiklösa MTN GRIP-yttersulan kommer med tre zoner som utformats för att ge en optimal kombination av grepp, stabilitet och rotationsstöd, medan komfortlösningen Fluidform även här används för dämpning och energiåterföring. Nya BIOM H4 kommer i sex helt nya färger för herrar och finns även i dammodell där färgvalen uppgår till samma antal.

Ecco S-Three

Vi får även en ny version av S-Three-modellen där ovandelen uppdaterats för att stärka skons komfort. Detta ihop med en ny plös som har en tunnare och lättare design. Skons ovandel är tillverkad i ett tjockare Ecco Soft-prestandaskinn som förstärkts med 100 vattentät och ventilerande Gore-Tex. S-Three lanseras i totalt 13 olika färger i herr- och damkollektionerna, som båda inkluderar alternativ med BOA® Fit-snörning.

Ecco Biom C4

Vår- och sommarkollektionen 2023 inkluderar också en damversion av BIOM C4, som kännetecknas av sin ventilering i 360 grader. Dam-linjen kommer i fyra helt nya färger: White, Marine, Delicacy och Straw medan dem tidigare lanserade herrmodellen kompletteras med nya färgen Magnet.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Svensk Golf • 2023-03-13
UtrustningEcco GolfGolfskorUtrustning
Scroll to Top