Titleist TSR3 - en av marknadens mest justerbara hybrider.

Tourpremiär för Titleist nya hybrider

TSR2 och TSR3 hittar ut i bagarna under veckans American Express.

Text: Eric Franzén • 2023-01-16 Uppdaterad 2023-01-16

När PGA Tour denna vecka återvänder till fastlandet och inleder den sedvanliga Kalifornien-svingen kommer vi för första gången att se Titleist nya hybridmodeller i skarpt läge hos spelare i tourteamet. Det är fjolårets TSR-familj som utökas med TSR2 och TSR3, vilka sedan tidigare funnits tillgängliga som drivers och fairwaywoods. 

TSR2 är hybridhuvudet med högre bollbana och en spinnprofil som drar åt det lägre hållet, och rekommenderas främst till de med en mer svepande rörelse in i bollen. Har en utökad blandlängd samt en något djupare tyngdpunkt jämfört med föregående TSi2. Sulans design har också setts över för att förbättra hur den interagerar med marken. Huvudets vikt kan justeras enligt samma modell som tillämpas på driver och fairwaywoods i TSR2-linjen
Kommer i loften 18°, 21° och 24°.

TSR3 har en något lägre och mer penetrerande bollflykt. Är ett hybridhuvud med mer kompakt profil som kommer med stora justeringsmöjligheter för bollbanan genom den SureFit Adjustable CG Track System-lösning som vi tidigare sett på driver och fairwaywoods i TSR3-linjen.  Kommer i loften  19°, 21° och 24°.

Båda hybridmodellerna finns tillgängliga för utprovning från 9 februari, och lanseras sedan i butik 23 februari. Priset ligger på 3199 kr med fyra tillgängliga skaftmodeller (Tensei Black/Blue, HZRDUS Black/Red) i viktalternativ från 60 till 95 gram.


Text: Eric Franzén • 2023-01-16
UtrustningHybriderTitleistUtrustning
Rulla till toppen