T-Rail är skapad för spelare som söker mycket hjälp med längd och höjd.

Cobra uppdaterar hybridjärn

Superförlåtande modellen T-Rail får AI-baserad träffyta.

Text: Eric Franzén • 2023-01-02 Uppdaterad 2023-01-02

Utrustningsåret 2023 startar med att Cobras mest lättspelade järnmodell lanseras i en ny version. Den tredje generationen av T-Rail baseras på samma ihåliga hybridkonstruktion som föregångarna och vänder sig till spelare som söker mycket hjälp med längd och höjd. 

Största nyheten är att träffytan nu baseras på samma H.O.T. Face Techonology som vi exempelvis sett i fjolårets LTDx-drivers. Denna har utvecklats med AI-baserad design som individuellt optimerar längd och spinn vid 15 olika punkter på träffytan. Något som ökar klubbans hjälpande egenskaper när slagen inte direkt sitter i träffytans mittpunkt. 

Även denna version har en sula som utrustats med Cobras Baffler-spår, vilka får huvudet att lättare glida genom gräset vid slag från ruff. 

T-Rail landar i svenska butiker under måndagen 2 januari. Standardset för herrar kommer med ett 50 gramsskaft i grafit och består av sex klubbor i form av hybridfemma samt 6-PW som hybridjärn. För damer skeppas setet med 45 gramsskaft i grafit och startar med en hybridsexa medan hybridjärnen där löper från 7 till SW. Vid utprovning kan setet disponeras om med fler eller färre hybrider/hybridjärn utan att priset på 9 500 kronor förändras.


Text: Eric Franzén • 2023-01-02
UtrustningCobraJärnUtrustning
Rulla till toppen