Ecco BIOM G5 kommer i fem olika stilar för herrar och damer.

Ecco uppdaterar flaggskeppssko med mjukspik

BIOM G5 går i spetsen för nya höst- och vinterkollektionen.

Text: Svensk Golf • 2022-09-06 Uppdaterad 2022-09-06

Ecco Golf har under åren blivit mer eller mindre synonyma med sina spiklösa hybridskor. I spetsen för den senaste höst- och vinterkollektionen återfinns dock en modell med mjukspik – nya ECCO BIOM G5. Under sulan återfinns Zarma Tour-spikar, som också använtas i olika varianter av ex Under Armour, samt ett kompletterande hybridmönster för ökat grepp.

Mycket i design och konstruktion känns igen från tidigare flaggskeppsmodellerna BIOM G3 (föregångaren till till BIOM G5) och H4, som använder samma GORE-TEX-uppbyggnad för att säkra skornas vattentäta och ventilerande egenskaper.

BIOM G5 kommer också med en uppdaterad version av Natural Motion-lästen, som ursprungligen baserats på inskannad biomekanisk-data från över 2500 fötter. Ovandelen är i Eccos premiumskinn och mesh-material och lanseras både med vanlig snörning samt BOA Fit-system på sidan av skon.

Modellen kommer också i en specialversion som designats av Lydia Ko, där två skilda mönster med körsbärsblommor och svarta ormbunkar utgör hyllningar till födelselandet Sydkorea samt Nya Zeeland, som den nuvarande världsfyran växte upp i och representerar på tourerna. 

Pris för Ecco BIOM G5 är 2 300 kr för vanlig snörning samt 2 700 kr med BOA Fit-system.


Text: Svensk Golf • 2022-09-06
UtrustningEcco GolfLydia Ko
Rulla till toppen